reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Palinka a kupowaliście już jakiś wózeczek? My na razie ciągle oglądamy i pewnie tez używany kupimy.

Wczoraj przyjaciółka przywiozła mi ciuszki dla moich chłopców, wszystko posegregowane rozmiarami więc od razu mogłam spisać czego mi brakuje i właściwie to tylko po kilka body pajaców i kaftaników ze śpioszkami w rozmiarze 48 muszę dokupić. M bedzie musiał przytargać z góry szafę i dorobić do niej półki, bo tyle ciuszków teraz mam dla bliźniaków, ze w komodach się nie pomieścimy.

Agata przystopuj z tymi lodami ;-)

Ja jak głupia codziennie smażę "przysmak świętokrzyski" chociaż dobrze wiem, ze po tym czeka mnie gigant zgaga ...

walawenderki ja zawsze chodze prywatnie do polskiego gp, bo irole oprócz paracetamolu i tak nic innego nie wymyślą ;-).
Agata no prosze taka to ma dobrze..ja sie wspomagam lusterkiem na razie, chociaz moj M bardzo by sie ucieszył jakbym go poprosiła o taką pomoc hihi.
Palinka powiem szczerze, ze ja tez miałam takie kłucio-uciski i odkąd biore fenka, jak ręką odjął..sama jestem w szoku bo nie wiedziałam, ze tak mi ulzy.
Monia brzucho rzeczywiscie duuży masz..chyba wiekszy niz ja nawet, ale postury podobnej jestesmy.

Ja chyba też muszę zabukować jakąś wizyte w polskiej przychodni. U nas jest to samo, paracetamol na wszysko:-D:-D

walawenderki
user-online.png
-nie dzisiaj tylko jedna porcja na wykończeniu była:-D:-D:-D

no własnie ja tez nie znam tego przysmaku..
Ja tez uzywany wózeczek kupiłam,a myslicie jeden bok drugieo czy jeden za drugim?

reklama
U nas będzie jeden obok drugiego. W niedzielę zaczepiłam kobitkę z ZOOM-em i powiedziała, ze gdyby nie mieszkała w bloku to kupiłaby jeden obok drugiego.
Jak dla mnie nie ma idealnego wózka bliźniaczego. My mamy o tyle dobrze, że przy Oli przetestowaliśmy kilka wózków i teraz na bank musi być z pompowanymi kołami i chcę też, zeby maluchy miały osobne daszki nad wózkami. Aj wogule nie widzę nic konkretnego. Najbardziej podoba mi się zoom ale on całkiem odpada bo ma małe koła, potem jest x-lander , przy nim chyba przymknęłabym oko na jedną budkę/daszek, i podoba mi sie ten, który mój M znalazł (2 wzór) Wózek bliżniaczy FREESTYLE TWINS (1805568129) - Aukcje internetowe Allegro .

Dobra laski ja zmykam, bo mam koleżance zrobić pazurki na wesele, paa :-)

Agata to udanych zakupów, w każdym spożywczym to kupisz :-) A tak zmieniając temat, to kiedyś poro czasu spędzałam w Grodzisku ;-) Chodziłam do liceum w Milanówku i czasem wysiadałam stację wcześniej ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry