Noo dziewczyny - Was to zostawić na 2 dni bez kontroli i już szalejecie i zapisujecie tysiące stron!! a potem trzeba to nadrabiać :-)
u nas na szczęście wszystko tak jak było:-) tylko przez ostatnie dni zaczęłam szaleć na Allegro itp i jakoś brakowało mi czasu na pisanie!
Zacznijmy od początku... post po poście...
Monia 1980 - Witaj na forum i gratulacje parki;-)
onna - współczuje szpitala... ale wszystko jest do zniesienia dla naszych Maluszków:-)
Moira - coś coraz więcej z nas ląduje w szpitalu... z twardnieniami nie ma żartów!! lepiej dmuchać na zimne... bo jak się wcześniej zareaguje to można jeszcze coś zdziałać! Odpoczywaj jak najwięcej to napewno nie będziesz musiała zbyt często odwiedzać szpitala!
Moniora02 - myślę że Kacperek szybko dogoni siostrę! głowa do góry
u nas w 21 tygodniu bylo 8g różnicy a w 27 tygodniu było 60g różnicy! heh żadna różnica! Ciekawe jak teraz... za tydzień jedziemy na usg genetyczne i tam nam dokładnie wyliczą wagę dzieci...
Milenka28 - nooo widzać że sobie fajowo radzisz z chłopcami :-) świetne zdjęcia! aż mi się zachciało żeby moje dziewczyny były już nami... ale dla ich dobra niech mi się na oczy nie pokazują jeszcze z 6 tygodni
fura super! też taką kupimy tylko szaro-różową ale też z serii "serca" :-)
Pauli1983 - trzymaj się w tym szpitalu! i to prawda że co lekarz to inna opinia! ja w trakcie mojego pobytu w szpitalu usłyszałam że szyjka jest bardzo krótka (badał mnie jakiś nieznany mi starszy lekarz), a potem jak badał mnie mój lekarz mówił że z szyjką jest wszystko ok!
Ewka - noo ja też mam takie wrażenie że jedno dzieciątko jest bardziej ruchliwe niż drugie... tylko że u mnie po lewej stronie bardziej "grandzi" niż po prawej. Ale ta z prawej też potrawi porządnie przysadzić!!:-) fajnie że już nazywasz dzieci imionami...
u nas nadal są dyskusje o imionach... jedna napewno Amelia a druga albo Emilia albo Maja! uff... strasznie cieżko dla dwójki w jednym czasie wybrać imiona!
Gosia, bonus i gratis - też uważam że Jumper Duo to najlepszy wybór :-) fajny wózek i przystępna cena co przy bliźniakach ma ogromne znaczenie!
ivi80 - współczuję tej zgagi! mnie też to czasem dopada, ale mam przy łóżku mleczko Mallox a w torebce Mallox w tabletkach!! :-) zdecydowanie bardziej polecam to w formie mleczka... na mnie działa w sekundze i mam nadzieję że Tobie też pomoże!
yenefer - no z wózkiem to problem... albo za długi albo za szeroki! ja wybrałam tę drugą opcje... mam nadzieję że nasze dzieciątka będą lubiały wózeczek i będziemy z niego korzystać z 3 lata! też się zastanawiałam nad abc zoom ale zrezygnowałam... po pierwsze jest drogi a po drugie nawet podjazd do krawężnika podobno sprawia problem przy długim wózku...