Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w którym tygodniu ciąży beta 400?Żadnej ciąży bliźniaczej w rodzinie ani u mnie ani u męża. Obawy jak w zwykłej ciąży. Pierwsza beta 400. Dziś 30 tydzień ciąży
Nie wiem, gdzieś w okolicy okresu zrobiłam test, wyszedł pozytywny i na drugi dzień robiłam betę i bylo 400, dwa dni później powtórzyłam było ponad 900. A więc standardowo prawidłowo. Potem miałam wyjazd na wakacje i nie robiłam bety. Nie nastawiałam się że się uda bo byłam po 3 poronieniach. Dopiero jak po pierwszej wizycie był pęcherzyk w macicy to dopiero na podstawie OM zaczęłam liczyć jakieś tygodnie.ciazy.w którym tygodniu ciąży beta 400?
To trojaczki. A tak serio nie jesteś w ciąży. Brzuch Ci rośnie bo może za dużo jesz i stąd też wymioty.Czy to jest ciaza bliźniacza bo lekarz nie widzi a hcg <05 brzuch rośnie itp 3 razy wymioty miałam
MiesiaczkiTo trojaczki. A tak serio nie jesteś w ciąży. Brzuch Ci rośnie bo może za dużo jesz i stąd też wymioty.
co na to lekarz? Bo skoro masz jakieś usg, to rozumiem że u niego bylas.Miesiaczki
nie ma 3 mc