S
Szka
Gość
nie no faktycznie jestem całym złem tego forum. Teraz nawet nie wiem co napisać żeby Ciebie to nie uraziło. Naprawdę czytasz każdy wpis na forum i patrzysz czy ktoś kogoś obraził czy akurat ja Ci wpadłam w ręce? Robisz z igly widły, naprawdę. Próbujesz mnie pouczyć i pokazać że źle napisałam, naprawdę to było aż tak obrazliwe? Nie przesadzaj i każdy wyraża opinie inaczej, myślisz że każdy jak coś mówi to zastanawia się czy drugiej osoby to nie urazi, bo akurat tak powiedział mimo że nie miał złych intencji? A zweryfikowałaś czy autorka nie jest trollem?@Klauuudia już Ci tłumaczę jak ja to widzę.
Po pierwsze autorka napisała, ze chce sobie poukładać sprawy a nie ze chce sobie poukładać w głowie.
Zatem jeżeli @Sokzzuka pisze. „Poukładaj sobie w głowie” to jest różnica, co nie?!
Bo skąd wie czy autorka postu ma poukładane czy niepoukładane. No i jak ma poukładane? Takie zdanie to ocena- masz źle poukładane w głowie, to sobie poukładaj. A moim zdaniem to już mogło być obraźliwe.
To jest moje stanowisko.
Nie chciałabym, żeby ktoś w ten sposób do mnie się zwracał.
Zatem ja uważam, ze jest różnica między: „poukładać sobie TO w głowie” a „poukładać sprawy” i „poukładaj sobie w głowie”. Chodzi tutaj tez o szerszy kontekst całej sytuacji…Sprawa poszła dalej, ma to na celu określenie co jest akceptowane a co nie.