Czesc dziewczyny, mam pewnie głupie pytanie. Zacznę od tego, że przez Głodówki, schudłam 16 kg w bardzo szybkim czasie i straciłam okres w kwietniu, 2021. Dostałam go raz w lipcu 2021 i na tym koniec. Nigdy nie współżyłam, lecz boje się, że podczas nocowania z kolegami, mogło do czegoś dojść i ja tego nie poczułam (nie byłam pod wpływem niczego i gdyby miało coś być, to mniej więcej połowa listopada, lub pod koniec, bo wtedy mieliśmy ostatnie nocowanie). Czy mogło dojść do zapłodnienia w jakis nielogiczny sposób? Od grudnia się o to boje i wmawiam sobie każde objawy. Jedyne, co zaobserowalam, to zwiększenie dolnej części brzucha, lecz może to jest związane, z nieodpowiednia dieta, coś z jelitami, czy problemami hormonalnymi? Tak bardzo się zestresowałam, ze zrobiłam na początku stycznia test- negatywny i go od razu wyrzuciłam. Ednak myśli wróciły. Dziś zrobiłam 2- negatywny, lecz po około 8-9 godzinach spojrzałam na niego ponownie i zauwazylam lekką, bardzo blada kreskę. Na teście pisze, że po 10 minutach jest nieprawidłowy, lecz wyczytałam, ze takie przypadki się zdarzały. Czy mogę być w ciąży? Sama nie wierze w to, co pisze, lecz druga czesc mojej głowy mi wmawia, że jestem w ciąży i bardzo się stresuje:/ Na dole zdjęcie testu 2, 2-3 minuty, po zrobieniu.
reklama
Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Na zdjęciach testy negatywne. Nie odczytujemy wyników po czasie dłuższym niż jest napisany na opakowaniu.
Jeśli chodzi o okres, to wiem, że źle robię, nie starając się fo odzyskać, lecz zrobię to. Muszę nabrać odwagi i poukładać sprawy.Czesc dziewczyny, mam pewnie głupie pytanie. Zacznę od tego, że przez Głodówki, schudłam 16 kg w bardzo szybkim czasie i straciłam okres w kwietniu, 2021. Dostałam go raz w lipcu 2021 i na tym koniec. Nigdy nie współżyłam, lecz boje się, że podczas nocowania z kolegami, mogło do czegoś dojść i ja tego nie poczułam (nie byłam pod wpływem niczego i gdyby miało coś być, to mniej więcej połowa listopada, lub pod koniec, bo wtedy mieliśmy ostatnie nocowanie). Czy mogło dojść do zapłodnienia w jakis nielogiczny sposób? Od grudnia się o to boje i wmawiam sobie każde objawy. Jedyne, co zaobserowalam, to zwiększenie dolnej części brzucha, lecz może to jest związane, z nieodpowiednia dieta, coś z jelitami, czy problemami hormonalnymi? Tak bardzo się zestresowałam, ze zrobiłam na początku stycznia test- negatywny i go od razu wyrzuciłam. Ednak myśli wróciły. Dziś zrobiłam 2- negatywny, lecz po około 8-9 godzinach spojrzałam na niego ponownie i zauwazylam lekką, bardzo blada kreskę. Na teście pisze, że po 10 minutach jest nieprawidłowy, lecz wyczytałam, ze takie przypadki się zdarzały. Czy mogę być w ciąży? Sama nie wierze w to, co pisze, lecz druga czesc mojej głowy mi wmawia, że jestem w ciąży i bardzo się stresuje:/ Na dole zdjęcie testu 2, 2-3 minuty, po zrobieniu.
Blondynka w sieci
Polecam wizytę u ginekologa. To dla Twojego dobra tylko.
Jeśli chodzi o okres, to wiem, że źle robię, nie starając się fo odzyskać, lecz zrobię to. Muszę nabrać odwagi i poukładać sprawy.Czesc dziewczyny, mam pewnie głupie pytanie. Zacznę od tego, że przez Głodówki, schudłam 16 kg w bardzo szybkim czasie i straciłam okres w kwietniu, 2021. Dostałam go raz w lipcu 2021 i na tym koniec. Nigdy nie współżyłam, lecz boje się, że podczas nocowania z kolegami, mogło do czegoś dojść i ja tego nie poczułam (nie byłam pod wpływem niczego i gdyby miało coś być, to mniej więcej połowa listopada, lub pod koniec, bo wtedy mieliśmy ostatnie nocowanie). Czy mogło dojść do zapłodnienia w jakis nielogiczny sposób? Od grudnia się o to boje i wmawiam sobie każde objawy. Jedyne, co zaobserowalam, to zwiększenie dolnej części brzucha, lecz może to jest związane, z nieodpowiednia dieta, coś z jelitami, czy problemami hormonalnymi? Tak bardzo się zestresowałam, ze zrobiłam na początku stycznia test- negatywny i go od razu wyrzuciłam. Ednak myśli wróciły. Dziś zrobiłam 2- negatywny, lecz po około 8-9 godzinach spojrzałam na niego ponownie i zauwazylam lekką, bardzo blada kreskę. Na teście pisze, że po 10 minutach jest nieprawidłowy, lecz wyczytałam, ze takie przypadki się zdarzały. Czy mogę być w ciąży? Sama nie wierze w to, co pisze, lecz druga czesc mojej głowy mi wmawia, że jestem w ciąży i bardzo się stresuje:/ Na dole zdjęcie testu 2, 2-3 minuty, po zrobieniu.
Polecam wizytę u ginekologa. To dla Twojego dobra tylko.
A myślisz, że jest jakiekolwiek prawdopodobieństwo na ciąże, czy to tylko moja głowa tak mi wmawia?Polecam wizytę u ginekologa. To dla Twojego dobra tylko.
Blondynka w sieci
Jak był stosunek to szansa na ciążę jest zawsze, ale z Twojego wpisu nie jestem w stanie wywnioskować czy był czy nie. Wiec musisz sama odpowiedzieć sobie na pytanie czy był czy mie byłoJeśli chodzi o okres, to wiem, że źle robię, nie starając się fo odzyskać, lecz zrobię to. Muszę nabrać odwagi i poukładać sprawy.
A myślisz, że jest jakiekolwiek prawdopodobieństwo na ciąże, czy to tylko moja głowa tak mi wmawia?
Nie doszło do żadnego stosunku, tylko boje się, że któryś chłopak mógł mi zrobic coś przez sen i tego nie poczułam (to brzmi absurdalnie, lecz to jedyne, co przychodzi mi do głowy), lub jego preejakulat dostał się, w jakis niewyjaśniony sposób.Jak był stosunek to szansa na ciążę jest zawsze, ale z Twojego wpisu nie jestem w stanie wywnioskować czy był czy nie. Wiec musisz sama odpowiedzieć sobie na pytanie czy był czy mie było
Stelle
Sugeruje zmienić towarzystwo skoro podejrzewasz "kolegów" o wykorzystanie na tle seksualnym...Nie doszło do żadnego stosunku, tylko boje się, że któryś chłopak mógł mi zrobic coś przez sen i tego nie poczułam (to brzmi absurdalnie, lecz to jedyne, co przychodzi mi do głowy), lub jego preejakulat dostał się, w jakis niewyjaśniony sposób.
Co do samych testów - wydają się być negatywne.
Blondynka w sieci
Zgadzam się z 100% z wypowiedzią.Sugeruje zmienić towarzystwo skoro podejrzewasz "kolegów" o wykorzystanie na tle seksualnym...
Co do samych testów - wydają się być negatywne.
reklama
S
Szka
Gość
Musiałabyś mieć mocny sen żeby nie poczuć w głowie sobie poukładaj