reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża a testy negatywne

reklama
A PANI żeby dojrzeć do tego jest okres niema ciąży.
Uroiłaś sobie coś czego kobieto niema!!!
Widocznie nie wiesz podstawych zasad jak się zachodzi w ciążę.
Uważaj bo zaraz urodzisz 🤣🤣🤣
Psychiatra się kłania.
No właśnie to skoro sobie uroiłam to może warto człowieka wesprzeć a nie jechać jak po szm*cie:)

reklama
Czesc dziewczyny…
Pisze do Was w sprawie testów ciążowych opisze swoją sytuacje

Ogólnie miesiączkuje normalnie, testy ciążowe ktore wykonałam przez ostatnie 3 miesięce są wszystkie negatywne. Ale od czasu do czasu czuje dziwne uczucie kopniaków w brzuchu… bulgotania.

Czy myślicie że mogę być w ciąży a testy tego nie pokazują?

Dodam że rok temu urodziłam dziecko…
A odkąd wróciła mi miesiączka czyli od kwietnia 2024 to ciągle mam normalnie miesiączki i nic się nie zmieniło :)

Natomiast od 2 mięsiecy przed miesiączka przy uciskaniu piersi wylatuje z nich wydzielina jest to zazwyczaj mała kropeczka ale niestety wszystkie te objawy tj. Wydzielina i „kopniaki” przyprawiają mnie o ból głowy…. Mimo iż wiem że to nierealne być w ciąży mimo okresu i negatywnych testów to chciałabym zapytać czy to możliwe? Chyba potrzebuje wsparcia aby usłyszeć że nie…
Ja urodzilam w listopadzie, a od ok 2 miesięcy czuję takie bulgotanie w brzuchu. Też się w pierwszej chwili wystraszyłam, bo do złudzenia przypomina to ruchy dziecka. Co prawda ja nie mam jeszcze okresu, ale wiedziałam, że musiałabym zajść w tą ciążę przed listopadowym porodem, żeby już czuć ruchy 😂 To są tzw. fantomowe ruchy płodu i doświadcza ich nawet 40% kobiet.

Do góry