SpokoA propo sprawdza cie i będą wiedzieć ile masz kont
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SpokoA propo sprawdza cie i będą wiedzieć ile masz kont
Dziękuję za poradyUroilas sobie ciążę
Której niema
To czego oczekujesz .
Mamy napisac ze jestes w ciąży
Psychiatra psycholog i na koniec ginekolog
No właśnie to skoro sobie uroiłam to może warto człowieka wesprzeć a nie jechać jak po szm*cieA PANI żeby dojrzeć do tego jest okres niema ciąży.
Uroiłaś sobie coś czego kobieto niema!!!
Widocznie nie wiesz podstawych zasad jak się zachodzi w ciążę.
Uważaj bo zaraz urodzisz
Psychiatra się kłania.
Chcesz usłyszeć ,że jesteś w ciąży.No właśnie to skoro sobie uroiłam to może warto człowieka wesprzeć a nie jechać jak po szm*cie![]()
Przecież dostalaś odpowiedziNo właśnie to skoro sobie uroiłam to może warto człowieka wesprzeć a nie jechać jak po szm*cie![]()
OChcesz usłyszeć ,że jesteś w ciąży.
A w niej nie jesteś.
Porozmawiaj z psychologiem .
Idz do ginekologa
Zrób kolejny test albo poczekaj na poród.
Owszem dostałam, nigdzie nie napisałam że nie dostałam. A zadawanie dodatkowych pytań jest tutaj karalne?Przecież dostalaś odpowiedzi
Sama zaczęlas drązyć.
Dziewczyny jej nie ma co tłumaczyć oba chce wsparcia .
Tak jesteś w ciąży
Gratulujci
Cóż kochanaDziewczyny jej nie ma co tłumaczyć oba chce wsparcia .
Tak jesteś w ciąży
Gratuluję
Ja urodzilam w listopadzie, a od ok 2 miesięcy czuję takie bulgotanie w brzuchu. Też się w pierwszej chwili wystraszyłam, bo do złudzenia przypomina to ruchy dziecka. Co prawda ja nie mam jeszcze okresu, ale wiedziałam, że musiałabym zajść w tą ciążę przed listopadowym porodem, żeby już czuć ruchyCzesc dziewczyny…
Pisze do Was w sprawie testów ciążowych opisze swoją sytuacje
Ogólnie miesiączkuje normalnie, testy ciążowe ktore wykonałam przez ostatnie 3 miesięce są wszystkie negatywne. Ale od czasu do czasu czuje dziwne uczucie kopniaków w brzuchu… bulgotania.
Czy myślicie że mogę być w ciąży a testy tego nie pokazują?
Dodam że rok temu urodziłam dziecko…
A odkąd wróciła mi miesiączka czyli od kwietnia 2024 to ciągle mam normalnie miesiączki i nic się nie zmieniło![]()
Natomiast od 2 mięsiecy przed miesiączka przy uciskaniu piersi wylatuje z nich wydzielina jest to zazwyczaj mała kropeczka ale niestety wszystkie te objawy tj. Wydzielina i „kopniaki” przyprawiają mnie o ból głowy…. Mimo iż wiem że to nierealne być w ciąży mimo okresu i negatywnych testów to chciałabym zapytać czy to możliwe? Chyba potrzebuje wsparcia aby usłyszeć że nie…