reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża a test z jedna kreseczką??Test pozytywny - ciąży brak??

reklama
Dzięki dziewczyny, dziś byłam na teście z krwi, jutro wyniki. Mam nadzieję, że to już tylko formalność  :)
Sami trzymam mocno kciuki

Dziewczyny dziekuje bardzo za kciuki, jeszcze troche musze wytrzymac no :) ale mam taka cicha i mala nadzieje ze to fasolka ;)

anusia dzien dobry i raz jeszcze szczere gretulacje

zapraszam na glowny watek staraczek tam jest nas wiecej
a tak mniej wiecej na kiedy termin bedziesz miala?

a co do suwaczka to klikni na moj i jka sie tobie wyswietli stronka to wybierz suwaczek i suwadelko
potem zaznacz date ostatniej @
wyswietli sie tobie twoj suwaczek i przekopiuj tekst z img do swoich danych publicznych jako podpis odswierz i gotowe
jakby cos to pisz ale jutro bede bardziej dostepna

pa

Teścik krewkowy pozytywny. Mogę napisać, że będę mamą po raz drugi!!!

Wychodzi na to, że znowu będę kwietniową mamą. Dzidzia planowana na 8 kwietnia. Moje pierwsze dziecko urodziłam 18 kwietnia, a teraz też kwiecień.

Sami czekam na dobre wiadomości:)

anusia
jeszcze raz GRATULUJEMY

chyba juz pisalam ze my sie na 11 kwietnia łapiemy :laugh:

także kwietniówkek przybywa :laugh:

moze niedlugo stworza nam przyszłe mamy KWIECIEN 2007 to sie tam bedziemy spotykały oby w jak najwiekszym gronie

suwaczki sliczne :laugh:

anusia raz jeszcze zaprasza na główny watek

marcóweczek juz sporo przybylo zobaczymy ile nam sie kwietniówek zbierze

ozdrawiam
i lece poleżec bo my to problemową ciąże mamy ale dotrwamy :laugh:

reklama
Rybko odpoczywaj sobie ladnie :)
Ja tez mam nadzieje ze bede kwietnioweczka tak jak wy :)
Trzymajcie sie i dbajcie o siebie i trzymajcie nadal za mnie kciuki, oby to byla Fasoleczka :)

Do góry