Oliwia14567
Zaciekawiona BB
Witam. Mam dość według mnie głupie pytanie ale mam nadzieję, że ktoś mądrzejszy ode mnie mi na nie odpowie. Jeżeli uprawiliśmy petting z chłopakiem i doszło do sytuacji kiedy ocierał się o moje wargi sromowe (na długo przed wytryskiem). Następnie wytrysk nastąpił na mój brzuch i wszystko zostało dokładnie wytarte, i na tym zakończyliśmy zabawę. Czy jest możliwość zapłodnienia? Jestem w trakcie dni płodnych. Dodam że po ocieraniu się przeszedł do penetracji palcem. Nie jestem w stanie określić czy preejakulat wystąpił czy nie.
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi, liczę się z tym , że pytanie jest co najmniej głupie, bo wiem jak dużo par ma problem z zajściem w ciąże przy pełnym wytrysku w pochwie .. a ja pytam o takie coś. Jednakże nie daje mi to spokoju a do miesiączki 16 dni.
Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi, liczę się z tym , że pytanie jest co najmniej głupie, bo wiem jak dużo par ma problem z zajściem w ciąże przy pełnym wytrysku w pochwie .. a ja pytam o takie coś. Jednakże nie daje mi to spokoju a do miesiączki 16 dni.