- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Najlepiej odstawić papierosy to samo zło chociaż ciężko jak się pali kilka lat
No dokładnie, palę kilka lat i jest ciężko, a nie chce palić i nie chce truc mojego dzidziusia no ale nie wiem jak sobie z tym poradzić.Najlepiej odstawić papierosy to samo zło chociaż ciężko jak się pali kilka lat
Jarzynka79
Zaangażowana w BB
Ja też paliłam dużo i długo ale jak zachodzilam w ciążę to nie mialam nigdy problemu żeby rzucić .Mam trójkę dzieci i ani w ciąży i wtedy karmiłam piersią nie palilam .Po prostu rzucałam fajki i tyle .
O polog, nie chodziło o mnie.Czy to jest jakaś ściema czy co ? Miesiąc temu pytałaś o miesiączkę po połogu, a tu już 17 tc ? I jeszcze palenie? :/
E
Ewka34
Gość
Ja palilam przed zajsciem, w ciazy nie palilam,nie to ze mi nie podchodzily,ale to ze moga zaszkodzic dzidzi tak mi to weszlo w glowe ze po ciazy mimo ze mam chec nieraz to nie zapale a radzic sobie radzilam podjadajac owoce i warzywa :* no i to ze mi sie w mozgu przestawiloNo dokładnie, palę kilka lat i jest ciężko, a nie chce palić i nie chce truc mojego dzidziusia no ale nie wiem jak sobie z tym poradzić.
Kokoszka356
Fanka BB :)
Po prostu rzuć. Nie ma innej opcji ani złotej rady. Wiem że nie łatwo ale zdrowie dziecka ważniejsze [emoji6] wiem co mówię bo sama kopciłam ponad połowę swojego życia i jak zaszlam w ciążę to rzuciłam w trzy dni. Dwa pierwsze dni po razie poczestowałam się od męża żeby szoku nie było i tyle. Mimo, że ciągnęło mnie jeszcze do połowy ciąży to już nie zapaliłam. Oby i Tobie się udało [emoji6]Hej kobietki!
Jak radzilyscie sobie z paleniem w ciąży?
Jestem w 17 tygodniu. A nadal palę papierosy może macie jakieś sposoby?
Wiem że to szkodzi, ale po prostu palę mniej niż zazwyczaj ostatnio. Pomóżcie.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Paliłam długo i dużo, a jak tylko zobaczyłam 2 kreski na teście to w momencie paczka lądowała w koszu.
Nie tknęłam papierosów w obu ciążach, aż do zakończenia karmienia.
Nie ma sensu stopniowo, powoli, bo u Ciebie to już 17 tydzień, powinnaś rzucić już dawno, a Ty nadal regularnie palisz.
Przyznam szczerze, że jak widzę kobietę w ciąży z papierosem w ustach, to się we mnie gotuje...
Nie tknęłam papierosów w obu ciążach, aż do zakończenia karmienia.
Nie ma sensu stopniowo, powoli, bo u Ciebie to już 17 tydzień, powinnaś rzucić już dawno, a Ty nadal regularnie palisz.
Przyznam szczerze, że jak widzę kobietę w ciąży z papierosem w ustach, to się we mnie gotuje...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.