reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a kosmetyki

wodniczka ,niktóre klremy zwierają składniki szkodliwe dla dzidzi, dlatego trzeba w aptece mówić że to dla ciężarnej.

reklama
Wodniczka A Ty uparcie swoje :) Wszystkie wiemy, że masz piękny i wypielęgnowany brzuszek, widziałyśmy wielokrotnie. Ale to, że dziewczyny nie chcą stosować kremów antyC w ciąży , raczej nie wynika z tego, jak sugerujesz, że nie są zadbane. Raczej z rozsądku.
W końcu tam, w środku jest KTOŚ trochę ważniejszy od nas i kilku niepotrzebnych nierówności :)

Aniam, ja też mam akryl. Pytałam się swojej Pani, młoda dziewczyna, sama ma dwoje dzieci, nie mówieła mi o przeciwskazaniach. Jedynie przed porodem trzeba malować przezroczystymi lakierami, bo na porodówce muszą być widoczne płytki paznokci. Ja nie mam zamiaru rezygnować, najwyżej przed urodzeniem trochę skrócę.

Sczerze mowiac uzywalam kremu na Cellulit z avonu i z Vichy ale je ostawialam od razu jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy. Wydaje mi sie ze sa to zbyt mocne specyfiki na teraz. To tak jak z farbowaniem wlosow- jedni polecaja inni nie, z tym ze farbe sie splukuje a kremy na C wciera w skore. Teraz smaruje sie kremem z maslem kakaowym przeznaczonym dla kobiet w ciazy, kupilam sobie dobry balsam nawilzajacy. A rozstepy i tak mnie nie omina bo mam jeszcze duzo z okresu dojrzewania., moze po tych smarowanich beda mniejsze. Cellulitem sie nie martwie bo on znika tylko kiedy uzywam kremow, jak sie nie smaruje znow wylazi.

Dziewczny!
Czy mogę sobie kupić jakiś samoopalacz i się nim smarować? Opalenizna mi zbladła i źle się czuję z taka bladą skórą... Czy to dozwolone???

można ale bez PSOLARENU to jedyny szkodliwy składnik brązujący, polecam serię SOPOT ziaja krem z zsamoopalaczem

reklama
Do góry