polecam naprawdę stopniowo nadaje cerze taki złocisty kolorek, zdriowy nieprzesadzony, bo z samoopalaczami to się boję kiedyś wypróbowałam i niewychodziłam przez 4 dni z domu mimo to że wybrałam do cery jasnej straszne palmy się potrobiły na skórze twarzy iszyi i bardzo nierówno schodził typowego samoopalacza nigdy więcej
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
sopot jest fajny, już kiedyś go miałam
M
monika_pk
Gość
ja tez kiedys miałam balsam z Sopotu lekko brazujacy z bursztynem....nawet nie miałam plam...ale teraz przy ciazy boje sie ze plamki moga wyskoczyc
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Maggusia dzięki za info.
Smaruję się oliwką bambino, bo uwielbiam jej zapach.
Mustellę kupię sobie jak mi się zacznie 5 miesiąc.
Smaruję się oliwką bambino, bo uwielbiam jej zapach.
Mustellę kupię sobie jak mi się zacznie 5 miesiąc.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Oki, jak będe się dobrze czuła i wróci mój mąż o normalnej porze - a dziś zapowiada się, że będę sama do wieczora ;( - pojedziemy do drogerii i apteki na zakupy.
Nie lubię być sama w domu!!!!
Nie lubię być sama w domu!!!!
katiNJ
Fanka BB :)
Dla mnie z Sopot tez najlepszy. Tyle ze niecierpe tego zapachu.
Mam tez jakies cudo na rozstepy bardzo tutaj popularne ale o zapachu czekolady i nie dam rady sie tym smarowac. Smaruje sie balsamem z maslem kakaowym.
Osinka ja tez nie lubie byc sama w domu a ostatnio zdarza sie to b czesto. nawet wieczrami juz po pracy moj maz musi jezdzic na godzinke, dwie do pracy. Najgorsze sa weekendy. Na szczscie w ten nie ma dyzurku (pierwszy od 2 miesiecy) :laugh:
Mam tez jakies cudo na rozstepy bardzo tutaj popularne ale o zapachu czekolady i nie dam rady sie tym smarowac. Smaruje sie balsamem z maslem kakaowym.
Osinka ja tez nie lubie byc sama w domu a ostatnio zdarza sie to b czesto. nawet wieczrami juz po pracy moj maz musi jezdzic na godzinke, dwie do pracy. Najgorsze sa weekendy. Na szczscie w ten nie ma dyzurku (pierwszy od 2 miesiecy) :laugh:
reklama
Podziel się: