reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a kosmetyki

polecam naprawdę stopniowo nadaje cerze taki złocisty kolorek, zdriowy nieprzesadzony, bo z samoopalaczami to się boję kiedyś wypróbowałam i niewychodziłam przez 4 dni z domu mimo to że wybrałam do cery jasnej straszne palmy się potrobiły na skórze twarzy iszyi i bardzo nierówno schodził typowego samoopalacza nigdy więcej

reklama
ja tez kiedys miałam balsam z Sopotu lekko brazujacy z bursztynem....nawet nie miałam plam...ale teraz przy ciazy boje sie ze plamki moga wyskoczyc:)

Oki, jak będe się dobrze czuła i wróci mój mąż o normalnej porze - a dziś zapowiada się, że będę sama do wieczora ;( - pojedziemy do drogerii i apteki na zakupy.
Nie lubię być sama w domu!!!! :(

Dla mnie z Sopot tez najlepszy. Tyle ze niecierpe tego zapachu.
Mam tez jakies cudo na rozstepy bardzo tutaj popularne ale o zapachu czekolady i nie dam rady sie tym smarowac. Smaruje sie balsamem z maslem kakaowym.
Osinka ja tez nie lubie byc sama w domu a ostatnio zdarza sie to b czesto. nawet wieczrami juz po pracy moj maz musi jezdzic na godzinke, dwie do pracy. Najgorsze sa weekendy. Na szczscie w ten nie ma dyzurku (pierwszy od 2 miesiecy) :laugh:

reklama
A ja dzis jestem sama w domku wszyscy w pracy...mam troszke spokoju i wyciszenia:)
Ale nie da sie ukryc ze za facetem tesknie i chce zeby juz przyszedl z pracy.

Do góry