reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a kosmetyki

o fissanie też słyszałam,że niezły ale podobno makabrycznie się wchłania i skóra bardzo długo pozostaje bardzo długo super tłusta
mam mustele i jak na razie jest git tylko cena trochę duża zbieram na następne ::)opakowanie

reklama
Fissan ma głównie tę zaletę, że jest w miarę tani i podobno dobry (może właśnie dlatego że tłusty :). Jego wadą jest to że ostatnio jest niedostępny w hurtowniach, tak mówią farmaceuci (w Krakowie, może gdzieś indziej jest ). widziałam na allegro.

Za waszą radą kupiłam Mustelę na Allegro. O efektach na razie mówić oczywiście nie mogą, to się okaże po porodzie, ale faktycznie wciera się świetnie, szybko wchłania i po posmarowaniu praktycznie nie trzeba czekać. Skóra nie jest tłusta. Naprawde super, zwłaszcza dla takich kosmetycznych leniwców jak ja ;D

mi kuzynka poradzila FISSAN na razie smarlam sie ze 2 razy-po prostu len ze mnie,moze i jest dobry(czego jeszcze nie wiem) bo tlusty,ale mi sie nie chce czekac az wsiaknie w skore.po pierwsze mi sie nie chce i jakos nie wierze ze mi wyjda rozstepy-uwierze jak zobacze :laugh: no a to bedzie za pozno........

JA dostalam Mustelke w formie 4 probek od pan ze sklepu ale juz wiem ze wole Gerbera. Ja po Musteli sie kleje,widocznie to zalezy od skory.

reklama
Do góry