Nika81
nareszcie razem
jeśłi to taki promieniujacy bol jakby skorcz to pewnie nerwobol wiem jak to boli i jak nartwi poniewaz jestem włąsnie po nocy z taka "atrakcją" byłam na pogotowiu gdzie mi nie pomogli a mogli zaszkodzić przepisując ibuprofen. Nie wziełam potem dzwoniłam na pogotowie bo bol się zwiększył i przyjechali ale bez leków nie wzieli nospy w zastrzyku wiec i tak juz duzo wczesniej wzielam lekarstw tych dozwolonych powiedzieli ze moge wiąść 2 nospy na raz wziełam i cierpiałam do 2 w nocy prawie.
udaj się do lekarza moze ekg echo serca badania jakies i będziesz spokojniejsza. Ja mam zamiar zrobić sobie moze ekg pojde do swojego lekarza i może mi zrobią. Ale to moze być nerwobol. Jak pisze wiem jakie to okropne ( boli mnie jeszcze troche dalej całkiem nie odpuścilo. Jęsli miewałas wczesniej takie bole przed ciaża to pewnie nie wada mozliwe ze to stres nerwica serca nie wiem dla uspokojenia popros lekarza o rade pozdrawiam
udaj się do lekarza moze ekg echo serca badania jakies i będziesz spokojniejsza. Ja mam zamiar zrobić sobie moze ekg pojde do swojego lekarza i może mi zrobią. Ale to moze być nerwobol. Jak pisze wiem jakie to okropne ( boli mnie jeszcze troche dalej całkiem nie odpuścilo. Jęsli miewałas wczesniej takie bole przed ciaża to pewnie nie wada mozliwe ze to stres nerwica serca nie wiem dla uspokojenia popros lekarza o rade pozdrawiam
Ostatnia edycja: