reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża a antykoncepcja hormonalna

Kurcze chyba dobrze trafiłam:baffled:
brałam od roku Harmonet, w miniony czwartek powinnam dostac @ a tu nic...cisza:szok:
Dzisiaj przypada dzień by zacząć kolejne opakowanie :-(byłam u gin dzisiaj ale mnie nie przyjęła:wściekła/y: wyobraźcie sobie skończył im się limit pacjentów z NFZ i od 1 maja przyjmuje tylko odpłatnie a dzis i jutro tylko wcześniej umówione pacjentki tak ze do po weekendzie nadal nic nie wiem:-(
w niedzielę robiłam test, wyszedł negatywny ale w moim przypadku nic to nie znaczy bo przy pierwszej ciąży też 3 testy wyszły negatywne:no:
A i jeszcze jedno: moja gin.dzis bez badania mnie zaleciała mi kontynuowac tabletki mimo że nie wie czy nie jestem w ciąży, i dopiro jak w 2 czy 3 cyklu nie dostanę @ mam przyjść co myślicie o tym:wściekła/y: bo mnie szlag trafił:wściekła/y:przeciez w ciąży nie wolno brać tabletek:szok:
I jak sprawa sie potoczyła?Cos juz wiadomo???????

reklama
nic nie wiadomo-dopiero po weekendzie pójdę do gina, i jeszcze innego muszę znaleźć bo do tej już nie chcę chodzić jest nieodpowiedzialna :-(a jest jedynym lekarzem w moim mieście:angry:
@ nadal nie ma, bolą mnie piersi....:sorry2:więc wydaje mi sie ze to jednak to....:-p

Oj,oj nie stresuj sie i nie nastawiaj na cos konkretnego zebys nie była potem rozczarowana:tak:jesli brałas tabletki regularnie to moze sie tak zdarzyc ze cos sie poknociło i po prostu @ sie spozni albo trzeba ja wywołac...czasami jednak los decyduje za nas i wtedy...ech,co ma byc to bedzie;-)Czekam na wiesci..Kciukow nie trzymam,bo nie wiem ktora tak naprawde opcje bys wolała:-)

aj dziękuję dziękuję możesz trzymać kciuki oby @ nie przyszła :tak:bo coraz bardziej przekonuję się do tej drugiej opcji:-D:-D:-D:-D:-D:-D i chyba byłabym i tak już zawiedziona gdyby @ przyszła:happy: mimo że nie planowane:happy:

nie wytrzymałam zrobiłam test wczoraj raniutko i jedna kreska:-(
A @ nadal niet:-:)-:)-:)-:)-( w poniedziałek zrobię test z krwi może on cos wyjasni...buźka

Z krwi powinien wyjsc juz w 28dniu cyklu:tak:ja tak robiłam..choc HCG wyszedł niski to po progesteronie było widac ciaze.czekam na wiesci..A moze idz do ginka na usg:confused:

dziewczyny, trzymam kciuki, by wyszlo tak jak chcecie:-)
u mnie tez jeszcze nie wiadomo, poczekam do poniedzialku, jak sie nic nie pokaze, to zrobie tescik

no i się wczoraj wyjasniło :-:)-:)-(-rano zrobiłam betkę a popołudniu @ przyszła:szok::-:)baffled::crazy:
trzymajcie się:tak::-)

reklama
Do góry