Kwiatuszek1234
Fanka BB :)
Juz się wszystko wyjaśniło. Można zamknąć
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba pozostaje tylko czekać...Hej,
Piszę z zapytaniem do mam bliźniąt 2k20.
Mam podejrzenie ciąży bliźniaczej.
W jednym pęcherzyku zarodek 3.5mm -6 tc, idealnie jak z OM. I drugi pęcherzyk obok, mniejszy, pusty.
Lekarz powiedział, że bardzo możliwe, że pojawi się tam drugi zarodek. Albo po prostu zniknie pęcherzyk. 50/50...
Czy była któraś z Was w takiej sytuacji? Co z tego wyszło? Wizytę następną mam 27 październik, wtedy się dowiem co i jak. Ale jednak ciągle myślę...
No dokładnie,50/50...A chciałabyś żeby się pojawił ?Hej,
Piszę z zapytaniem do mam bliźniąt 2k20.
Mam podejrzenie ciąży bliźniaczej.
W jednym pęcherzyku zarodek 3.5mm -6 tc, idealnie jak z OM. I drugi pęcherzyk obok, mniejszy, pusty.
Lekarz powiedział, że bardzo możliwe, że pojawi się tam drugi zarodek. Albo po prostu zniknie pęcherzyk. 50/50...
Czy była któraś z Was w takiej sytuacji? Co z tego wyszło? Wizytę następną mam 27 październik, wtedy się dowiem co i jak. Ale jednak ciągle myślę...
Chyba pozostaje tylko czekać...
Ja jestem w ciąży 2k2o. Ale u mnie było tak że na pierwszej wizycie był jeden pęcherzyk z zarodkiem. Na kolejnej wizycie okazało się że jest drugi pęcherzyk i już dwa serduszka biją. Ten drugi pecherzyk u Cb wygląda jakby na zupełnie inny etap niż ten pierwszy. Często bywa tak że na początku ten drugi bliźniak jakby "znika", wchłania się i zostaje tylko jeden i ciąża rozwija się prawidłowo. Ale kto wie, może u Cb pojawi się jeszcze zarodek, może jest troszkę młodszy. Miałaś jakiś cykl stymulowany teraz?
Chyba pozostaje tylko czekać...
Ja jestem w ciąży 2k2o. Ale u mnie było tak że na pierwszej wizycie był jeden pęcherzyk z zarodkiem. Na kolejnej wizycie okazało się że jest drugi pęcherzyk i już dwa serduszka biją. Ten drugi pecherzyk u Cb wygląda jakby na zupełnie inny etap niż ten pierwszy. Często bywa tak że na początku ten drugi bliźniak jakby "znika", wchłania się i zostaje tylko jeden i ciąża rozwija się prawidłowo. Ale kto wie, może u Cb pojawi się jeszcze zarodek, może jest troszkę młodszy. Miałaś jakiś cykl stymulowany teraz?
Hej u mnie tak było. Na kolejnej wizycie za dwa tygodnie okazało się, że jest jedno dzieciątko i duży krwiak. 3mam kciuki żeby u Ciebie było wszystko dobrze
Tak dziecko urodziło się zdrowe. Nie wiem czy się zamienił czy się po prostu zrobił nowy. Był i już. U Ciebie obraz jest dużo wyraźniejszy i rzeczywiście wygląda to na drugie dzieciątko u mnie był bardziej rozmyty i lekarz sam nie wiedzial czy jest ciąża mnoga czy nie