reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciągłe zmęczenie i brak sił.

boska.ka

Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
Czy wy także będąc w ciąży odczuwacie ciągłe zmęczenie?
Mi wystarczy zwykły spacer do sklepu i zrobienie zakupów i już mam ochotę się walnąć na sofie i leżeć. Już nawet nie wspominając o tym, że nie mam siły chodzić swoim zwykłym tempem, bo od razu łapie zadyszkę.
Jak to jest u was? U mnie to juz 18tc.. aż się boję co będzie dalej! :p

reklama
Hej, jestem w 24 tygodniu i chodzenie póki co nie sprawia mi problemu, może dlatego że cały czas pracuje. A zadyszkę łapię przy schylaniu się, czasem jak mam buty zawiązać to podnoszę się cała spocona

Hej dziewczyny!
Czy wy także będąc w ciąży odczuwacie ciągłe zmęczenie?
Mi wystarczy zwykły spacer do sklepu i zrobienie zakupów i już mam ochotę się walnąć na sofie i leżeć. Już nawet nie wspominając o tym, że nie mam siły chodzić swoim zwykłym tempem, bo od razu łapie zadyszkę.
Jak to jest u was? U mnie to juz 18tc.. aż się boję co będzie dalej! :p
Kochana u mnie do sypialni mam 9 schodow a wydaje mi sie jakbym na 4 pietro szla xd sa dni ze mam mnóstwo energii a czesem jestem jak kapec..nawet nie mam sily lezec..jestem w 17tc+5

U mnie zależy od dnia. Generalnie odkąd nie ma upałów bardzo dobrze śpię w nocy. Zadyszki najgorze mam jakąś godzinę po zjedzeniu śniadania. Staram się nie żreć za dużo. Jakaś taka reakcja organizmu. Po obiedzie czy kolacji już tak nie mam :) Potrafię przejść bardzo dużo. Spacerowicz ze mnie. Ale mam takie dni, że odeszłam od domu 100 m i musiałam usiąść bo mroczki w oczach.

U mnie zależy od dnia. Generalnie odkąd nie ma upałów bardzo dobrze śpię w nocy. Zadyszki najgorze mam jakąś godzinę po zjedzeniu śniadania. Staram się nie żreć za dużo. Jakaś taka reakcja organizmu. Po obiedzie czy kolacji już tak nie mam :) Potrafię przejść bardzo dużo. Spacerowicz ze mnie. Ale mam takie dni, że odeszłam od domu 100 m i musiałam usiąść bo mroczki w oczach.
Ooj tak! Zadyszki przy jedzeniu! Mam to samo :p

reklama
Ja jeszcze 2 tyg temu przejechałam autem prawie 1000 km z kółkiem w 24h z 2ngodx drzemka ale od jakichś 2 miesięcy wyprawa na zakupy i przytarganie ma 2 piętro to szczyt. Niestety lepiej nie będzie. Hahaha 39 tydzień i młody nigdzie się nie wybiera a waży ok 3600/ 3700 wg dzisiejszej wizyty. Chyba zamieszkam u sąsiadów na parterze. Spać w nocy się już nie da, Zadyszka.
Błogosławiony czas ciąży. Hahaha :laugh2:

Do góry