reklama
Celia89
Fanka BB :)
Mój lekarz powiedział, że ciąża to nie choroba i mogę funkcjonować jak dotychczas i robić wszystko jak dotąd. Powiedziałam mu "dzięki bogu bo piwo się chłodzi w lodówce" XD.... okazało się, że jednak nie można...
Mirakulum
ja wysportowana , regularne ćwiczenia .silownia..... ostro .. i 3 ciaza zrobiła ze mnie flaka haha , relaksyna tak mnie rozluźniła że od 25tyg ledwo chodziłam się wszystko tak rozeszlo..z lekkich treningów musiałam zrezygnować bo po pracy nie miałam siły oddychać więc gdzie jeszcze ćwiczenia ...najdłuższe dystanse bez przystanku trwały niecałe 10min i to bardzo wolnym krokiem.wiec doszło do tego że na zakupach używałam wózka inwalidzkiegoo ..a wchodzenie po schodach w domu tragedia ..zadyszka taka że hej .. pracowałam do 35tyg choć nie na cały etat ale jednak dawałam radę wstać iść zrobić wrócić ..nie wiem jak ja tego dokonałam też po tych ciężkich nieprzespanych nocach a w 36 urodziłam i cieszę się z tego bo miesiąca dłużej sobie nie wyobrażałam .. kocham ten stan błogosławiony mimo wszystko
i fakt..praca pozwala się troszkę ruszać mimo że nie ma się na to najmniejszej ochoty
i fakt..praca pozwala się troszkę ruszać mimo że nie ma się na to najmniejszej ochoty
boska.ka
Mam małą niedoczynność. Ostatnio zeszlam do wyniku 1,27 TSH i przyjmuje Letrox 50mgHej. Ja miałam podobnie jeszcze niedawno. Wszystko mnie męczyło. Teraz mi przeszło. Ciekawe na jak długo [emoji6] ale wyniki tarczycy masz ok? Bo to też ma wpływ na poziom energii [emoji6]
Szarafoka
hej, u mnie to samo - 18 tydzień, zero energii... jestem na zwolnieniu lekarskim, nie mam dzieci wiec wiekszosc czasu spedzam sama w domu i pol dnia przesypiam a spacery czy wyjscie do sklepu to maraton. A slyszalam ze 2 trym to zastrzyk energii.... dalej na to czekam ehh. U mnie tez delikatna niedoczynnosc, przyjmuje letrox 50 i wynik tsh z dzis 1,1 . PozdrawiamMam małą niedoczynność. Ostatnio zeszlam do wyniku 1,27 TSH i przyjmuje Letrox 50mg
dorzynka
Zazdroszczę tego proodu.ja wysportowana , regularne ćwiczenia .silownia..... ostro .. i 3 ciaza zrobiła ze mnie flaka haha , relaksyna tak mnie rozluźniła że od 25tyg ledwo chodziłam się wszystko tak rozeszlo..z lekkich treningów musiałam zrezygnować bo po pracy nie miałam siły oddychać więc gdzie jeszcze ćwiczenia ...najdłuższe dystanse bez przystanku trwały niecałe 10min i to bardzo wolnym krokiem.wiec doszło do tego że na zakupach używałam wózka inwalidzkiegoo ..a wchodzenie po schodach w domu tragedia ..zadyszka taka że hej .. pracowałam do 35tyg choć nie na cały etat ale jednak dawałam radę wstać iść zrobić wrócić ..nie wiem jak ja tego dokonałam też po tych ciężkich nieprzespanych nocach a w 36 urodziłam i cieszę się z tego bo miesiąca dłużej sobie nie wyobrażałam .. kocham ten stan błogosławiony mimo wszystko
U mnie 39 leci, jak pomyślę że mam się położyć spać to mi się płakać chce bo nie mam siły leżeć... Autentycznie wolę prac i coś ogarniać powoli niż się położyć.
Młody jest już klockiem a nie wybiera się na świat...
boska.ka
To mozemy sobie przybić piątkę! Mamy identyczną sytuacjęhej, u mnie to samo - 18 tydzień, zero energii... jestem na zwolnieniu lekarskim, nie mam dzieci wiec wiekszosc czasu spedzam sama w domu i pol dnia przesypiam a spacery czy wyjscie do sklepu to maraton. A slyszalam ze 2 trym to zastrzyk energii.... dalej na to czekam ehh. U mnie tez delikatna niedoczynnosc, przyjmuje letrox 50 i wynik tsh z dzis 1,1 . Pozdrawiam
reklama
Podziel się: