Zrobiłam test już przed 6 rano, nawet dwa, póki co 30dc i negatywny :,-(Już trzymam mocno❤ ja to już chyba straciłam nadzieję, przynajmniej aż za bardzo nie będę rozczarowana w piątek, albo super, hiper szczęśliwą hahaha. Odbija mi coś dzis
reklama
Ana874
Fanka BB :)
Dziewczyny na forach piszą, że nawet po terminie miesiaczki kilka dni wychodził dopiero pozytyw. Poczekaj jeszczeZrobiłam test już przed 6 rano, nawet dwa, póki co 30dc i negatywny :,-(
Kompletnie nie mam żadnych objawów, ani na @ ani na A przed staraniem zawsze już ten okres bylDziewczyny na forach piszą, że nawet po terminie miesiaczki kilka dni wychodził dopiero pozytyw. Poczekaj jeszcze
Ana874
A kiedy ma by ew. @?Kompletnie nie mam żadnych objawów, ani na @ ani na A przed staraniem zawsze już ten okres byl
Ana874
Mnie strasznie bolą piersi i takie duże i pełne się zrobiły z ciemną otoczka i zylami...wczoraj koleżanka jadła jajko i musiałam niestety do wc lecieć, odrzucilo mnie strasznie. Rano jak dziś wstałam troszkę zmniejszył mi się brzuch, zaczęły cmic plecy i brzuch jak na @. Wkrecam sobie i boję się, że kiedyś uroje sobie ciążęA kiedy ma by ew. @?
Aleksaaaandra
Jdziekuje! Dam znać!
ja nie mam zadnych tak naprawde objawów. Piersi "flaki" brak wymiotow, nudności czy sennosci. Tylko co mnie zdziwilo szyjka bardzo zamknięta i śluz. Nawet nie było krwawienia imp. Wiec kochana dopóki @@ nie przyszla jest nadzieja ;*Kompletnie nie mam żadnych objawów, ani na @ ani na A przed staraniem zawsze już ten okres byl
zdam relacje! Poczekam i zobaczymy, już 30dc zawsze tak przychodził @. w tym tygodniu pewnie się wszystko okażeJ
ja nie mam zadnych tak naprawde objawów. Piersi "flaki" brak wymiotow, nudności czy sennosci. Tylko co mnie zdziwilo szyjka bardzo zamknięta i śluz. Nawet nie było krwawienia imp. Wiec kochana dopóki @@ nie przyszla jest nadzieja ;*
Ana874
Jak jest z tą szyjka? Jak to rozpoznać?J
ja nie mam zadnych tak naprawde objawów. Piersi "flaki" brak wymiotow, nudności czy sennosci. Tylko co mnie zdziwilo szyjka bardzo zamknięta i śluz. Nawet nie było krwawienia imp. Wiec kochana dopóki @@ nie przyszla jest nadzieja ;*
Aleksaaaandra
Badalam pare razy dziennie wiem tak sie nie powinno bo moglo dojsc do jakies infekcji ale ciekawoś. Roznie byla polozona raz wysoko raz nisko zależało która część dnia i czy chodzilam czy lezalam. Tylko zawsze byla zamknieta mocno. Taki mały czubeczek.Jak jest z tą szyjka? Jak to rozpoznać?
reklama
marta18691
Gratulacje❤