reklama
anek30bb
Fanka BB :)
dobry pomysł z tym rozkiem ale tylko z miękkim bo jak ktoś ma usztywniony to chyba nic z tego, ja mam miękki więc muszę obadac jak to będzie wyglądało bo akurat przyszedł mi wózek z fotelikiem baze pod fotelik odrazu wyeksmitowałam do auta co by mi nie plątała sie pod nogami.Jestem zadowolona z zakupu dalismy tylko 700 złoty za wózek+wyjmowana gondola,fotelik z bazą i śpiworek niby było uzywane a wygląda jak nowy nawet kółka nie są zdarte
elifit
Moderatorka
oj ładniutki, mam nadzieję że ktoś mi kiedyś sprrezentuje taki zestawikHumor mam dziś wybitnie do dupy więc kupiłam sobie na pocieszenie zestaw do pokoiku
Zobacz załącznik 390316
i buteleczki
ZESTAW STARTOWY PHILIPS AVENT Butelki SKLEP GWAR. (1813234398) - Aukcje internetowe Allegro
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
A to zwykłą maszynę do szycia?
Kurcze....Macie głowy na karku![]()
Gdybym miała głowę na karku to nie kupowałabym tego tylko dała mamie do zrobienia. To jest zwykły rożek i szpary na pas są przecięte nożyczkami i wykończone jak dziurka na guzik. Nawet ten wkład co siedzi w środku jest widoczny w tej dziurce. Jedyny plus tego rożka to kapturek.
Asionek31
Humor mam dziś wybitnie do dupy więc kupiłam sobie na pocieszenie zestaw do pokoiku
Zobacz załącznik 390316
i buteleczki
ZESTAW STARTOWY PHILIPS AVENT Butelki SKLEP GWAR. (1813234398) - Aukcje internetowe Allegro
udane zakupy zawsze poprawiaja humorek
ja też już ostatki do kupienia skusiłam się na rożek z otworami na pasyallegrowicz powinien dać mamom z forum zniżkę za polecanie.
BabyLux BECIK / ROŻEK z KAPTURKIEM otwory na pasy (1801239740) - Aukcje internetowe Allegro
kolor wybieral mąz -> o dziwo wybrał nie niebieską rzecz i nie w żyrafy - krateczka pomarańczowa
i pościel tym razem bez żyraf sie nie obyło
2el pościel dziecięca poszewki 135x100 SUPER CENA (1799432540) - Aukcje internetowe Allegro
fajnie zakupy
Gdybym miała głowę na karku to nie kupowałabym tego tylko dała mamie do zrobienia. To jest zwykły rożek i szpary na pas są przecięte nożyczkami i wykończone jak dziurka na guzik. Nawet ten wkład co siedzi w środku jest widoczny w tej dziurce. Jedyny plus tego rożka to kapturek.
kapturek ważna sprawa bo nasze dzieciątka już w zimne dni będą rodzone a mój w foteliku bedzie w wiekszości pomykał
anek30bb
a to nasza ''fura'' zdjęcia niestety nie oddaja jego wyglądu.
Teraz tylko go rozkręcic i przeprac po swojemu
Załączniki
a to nasza ''fura'' zdjęcia niestety nie oddaja jego wyglądu.
A co to za liczniczek w ty wózku??
elifit
Moderatorka
anek wow! bajerancka fura!!! odkupiłaś od kogoś?
reklama
anek30bb
kupiliśmy w ciemno na allegro ale opłacało się, a ten licznik wskazuje godzine i temperaturę
Podziel się: