reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Ostatnia edycja:
reklama
No te są chyba miodowe sądząc po fotce, ale ręki nie dam sobie uciąć bo sprzedawca nie wytłuszył konkretnie :) Różnica taka, że te złote posiadają wg producenta wzmocnienie klejem miodowym przez co niby mają być bardziej wytrzymałe. No i powiadają również, że zwykłe białe butelki Aventu miały dodatek BPA przez co w innych krajach np przeprowadzano specjalne akcje wymiany butelek białych na te miodowe wykonane z polieterosulfonu. Czy to prawda? Trudno mi powiedzieć;-) Ja sie skusiłam na te bo oferta dość korzystna :-)

ja też już ostatki do kupienia skusiłam się na rożek z otworami na pasy :) allegrowicz powinien dać mamom z forum zniżkę za polecanie.

BabyLux BECIK / ROŻEK z KAPTURKIEM otwory na pasy (1801239740) - Aukcje internetowe Allegro

kolor wybieral mąz -> o dziwo wybrał nie niebieską rzecz i nie w żyrafy - krateczka pomarańczowa

i pościel tym razem bez żyraf sie nie obyło :)

2el pościel dziecięca poszewki 135x100 SUPER CENA (1799432540) - Aukcje internetowe Allegro
łóżeczko też macie z żyrafą? my kupiliśmy z żyrafą i do tego przewijak z żyrafą:) ale pościel mamy w misie

Śliczna pościel :) Ja na ten rożek też mam chrapke bo fotelik mam po małym kuzynie, i myślę, że wyglądałby lepiej z takim rożkiem :) Tym bardziej, że jest w kolorystyce "mojej pościeli":D

Mileczka a w Twoim zestawie nie było rożka? Te otwory na szelki od fotelika są zrobione w bardzo prosty sposób. Jak masz kogoś, kto ma maszynę to spokojnie może Ci to zrobić. W sumie dopiero teraz wpadłam na taki pomysł :) a u mnie maszyn pod dostatkiem.

W sumie racja mogłabym mamę poprosić :zawstydzona/y:

W żyrafy mam termometr do kapieli, 2 pościele, łożeczko, pieluchy tetrowe ... masakra żyrafy są niby męskie więc nie będę dyskutować :-D bo w piłki nic nie ma hahaha i czeka mnie jeszcze komoda z żyrafą ;/

reklama
Do góry