reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

to należych do tych szczęsliwców,skoro byłas zadowolona z tej marki bo firma graco jeśli chodzi o wózki to jest 'średnio na jeża" sama kiedyś byłas świadkiem jak kobitę na pasach koło od wozka wyprzedziło...:eek:

Oby służył dobrze:-)

a problemu nie bedzie w zimie z kółkami? bo jak są obrotowe to sie moga blokować na śniegu :/

można je zablokować, ale z tymi odpadajacymi kółkami to prawda!!!! mi też poodpadały! szczęście że razem z moim byliśmy na spacerze bo nie wiem jakbym sobie dała sama radę.

reklama
anek
bardzo fajny- wygląda jak wózek a nie jak niektóre teraz- statki kosmiczne;]

ostatnio widzieliśmy w kościele taki wózek że szczeny opadły. naprawdę wyglądał jak jakis ufo :p ale jednak design to nie wszystko...

dziewuszki ja z ogromną prośbą!!!!
pamiętam jak był etap kupowania pościeli i niektóre zamawiały nakładki takie na materac- higieniczne, czy wodoszczelne, żeby siuski np na materac nie przemokły. Nie chce mnie się (leniwa jestem- wiem) tego szukać teraz, a może wy mi przypomnicie i podeślecie jakieś linki , które z nich był warte uwagi bo ja chyba kupie też, a w dzidziuchowej hurtowni to takie same foliowe widziałam, albo gumowe podkładki, które pewnie po 2 praniach popękają ;/

ooo dzięki! chyba zamówię ten co Kasia, bo własnie tamten drugi to widziałam w sklepie i jednak doszłam do tego że szukam coś innego.
A ten sprzedawca Kasiu ma też klin to być może skuszę się i na to i na to :)

reklama
hej
własnie kurier dostarczył rożek
BabyLux BECIK / ROŻEK z KAPTURKIEM otwory na pasy (1801239740) - Aukcje internetowe Allegro
i jeste troche zawiedziona bo wybrany wzór to to nie jest ;/(zupełnie inna kolorystyka, zgadzają sie tylko misie na nim) a na dodatek ma jakieś drobne plamki i zaciągniętą nitkę. niby 45 zł ale zawsze... zobaczymy co mi odp sprzedawca

:wściekła/y:

czekam jeszcze na pościel więc jak z nią bedzie coś nei tak to pozabijam!!!!!!!

Do góry