reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Jaki słodki bobas :))). Ja już chcę takiego. Teraz złożyłam zamówienie na spokojne dziecko, może się uda :) i będę mogła wreszcie wykożystać swój leżaczek.

reklama
sivi moja też nigdy nie raczkowała,ale potem używałam chodzika jak chcesz bezpiecznie za przeproszeniem "sie wysrać" a dziecku w w huśtawce szybko sie nudzi..
no ale każda kupuje co chce:)

u mnie świetnie sprawdzała się mata, od małego kładłam młodą właśnie na niej i miała zajęcie więc w ogóle nie zastanawiałam się nad zakupem bujaczka/leżaczka :tak: teraz najwyżej kupię jej jakąś wypasioną matę i tyle a siedzieć może w krzesełku do karmienia jak podrośnie :tak:

fajna ustaweczka i bobas jaki slodki :-)

ja wplacilam dzisiaj zaliczke na wozek i ciesze sie jak szczerbaty na suchary

pojechalismy z mezem do mamas and papas pokazalam mu ten sola i tez mu sie mega podoba

gosc nam wszytsko doklanie keszcze raz pokazal i nie mialam watpliwosci, zamowilam wszytsko co jest potrzebne, czyli gondolke, spacerowke, maxi cosi i adaptery

spacerowka tutaj nie jest kubelkowa, rozklada sie na prosto i spokojnie mogloby dzieciatko byc w niej od noworodka, ale ja dla swojego na zime zdecydowanie wole gondole dlatego takze kupilam
ale sie ciesze :))))

co do kolek to o snieg sie raczej nie boje w uk
czasami spadnie i na drugi dzien go nie ma, no maxmalnie polezy 2 tyg ale to nie jest taki snieg jak w pl ;)

atam też myślę,że nie masz co sie zimy obawiać,choć w tym roku to sypnęło nie??:)

reklama
Dziewczyny potrzebuje pomocy :zawstydzona/y: Planujemy zakupic wozek taki 3w1, tylko tu jest taki masakryczny wybor, ze ciezko sie zdecydowac, a ja nie wiem na co mam zwracac uwage :-( Kolka maja byc podwojne czy pojedyncze? Lepsze wieksze czy mniejsze? Przyda sie opcja obracania spacerowki zarowno w strone mamy jak i w strone drogi? czy baza pod nosidelko jest potrzebna, czy zupelnie zbedna? Na co mam jeszcze zwracac uwage przy poszukiwaniach wozka? :szok:

Do góry