reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

gosiane ładnie się te spodnie prezentują. Na razie mieszczę się w biodrówki i pewnie je zmęczę do jakiegoś 7 miesiąca a na później mam jeansy ale pod brzuchem zapinane bo ja jakoś nie przepadam za wysokim stanem. Latem zamierzam nosić sukienki.

reklama
Ja sie tez mieszcze w biodrowki ,ale mam leki ze uciskaja mimo wszystko macice.
Tez wbije sie w sukienki ,mam takie dwie plazowki z zeszlego roku.Nie chce wydawac pieniedzy extra na ciuchy,jestem skapa

ja sobie nakupilam kolorowych , luznych szmatek
wlasnie jutro lece do pl i zamierzam w nich smigac
licze na pogode

playsuit
zjfn2v.jpg

sukieneczka
2chxdeo.jpg

lniana kieca
2w5ncwk.jpg

bluzeczka
w87v3l.jpg

tuniki, kupilam 2 takie same tylko w innych kolorach bo byla promocja :)
4iisjs.jpg

i taka
358s4ec.jpg

Śliczne te bluzeczki, chciałam sobie tu takie kupić ale nie znalazłam :-( a sukienek nie trawie.
A gdzie je kupowałaś?

Ostatnia edycja:
No zobaczymy czy w realu tez beda takie fajne, mam nadzieje ze tak. Jak dostane to strzele fotke na sobie ;-)

no to czekamy na foto :)

Fajne te spodnie,ale wiesz ja kupilam tez jeansy i jak bylo teraz pare dni 26-28 stopni to mi pot po d.ciekl.
Podejrzewam ze moze we wrzesniu jeszcze je ponosze ,ale lato moge zapomniec.Fajna cena tych twoich gaci.

Karolina hehe ja tez skapa nie kupuje ubran za duzo ciazowych typowych ,; bo mi szkoda kasy na nie :)
a spodni wogole nie kupilam , bo u nas juz za cieplo jest i by mi sie tylek ugotowal :))

Ja muszę rozglądnąć się za jakąś fajną spódniczką bo u nas w dziś w cieniu 29 stopni trzeba cipkę wietrzyć :-D

pewnie, po co myc skoro i tak rzadko uzywana :D

nie no laski wymiekam :-D

ja sobie nakupilam kolorowych , luznych szmatek
wlasnie jutro lece do pl i zamierzam w nich smigac
licze na pogode

playsuit
zjfn2v.jpg

sukieneczka
2chxdeo.jpg

lniana kieca
2w5ncwk.jpg

bluzeczka
w87v3l.jpg

tuniki, kupilam 2 takie same tylko w innych kolorach bo byla promocja :)
4iisjs.jpg

i taka
358s4ec.jpg

wow sliczne sa !!! u was kurcze sa super ciuchy i do tego duzo tansze ... przepiekne :)))))

pewnie, po co myc skoro i tak rzadko uzywana :D

:-D dobre!

atram super ciuszki!

Ja kupilam spodnie bo wiadomo jak w PL jest z pogoda, poza tym pod koniec maja nad morze jedziemy i moze byc 25stopni albo 10. A jak ich teraz nie uzyje to we wrzesniu sie przydadza i tak ;-) Poza tym to kupuje tylko takie ciuchy ktore bede mogla zalozyc tez po ciazy. Lubie takie zwiewne sukienki, bluzki i koszule :-)

atram no właśnie takie pozytywnie kolorowe. Ja mam po zimie dość ciemnych, ciężkich kolorów i też bym sobie takie chętnie kupiła. Jak macie jakieę ciekawe namiary to proszę się chwalić :))

Atram no sa naprawde swietne:)

Ja jupilam juz za wczasu sobie stanik GAIA - KORONKOWY DLA MAMY / 80C/ (1559111537) - Aukcje internetowe Allegro
a tylko w sumie dlatego ze robilam inny zakup u tego sprzedawcy co szczeze polecam:)bielzna jest cudowna..bardzo wysokiej jakosci:)ogolnie bardzo dobry sprzedawca:)polecam:)
Ten mamowy stanik calkiem mi sie podoba ogolenie nie przepadam za bielizna bez usztywnien,ale jest oki:)

reklama
Mnie przyjaciółka poratowała odzieżą :-D:-D:-D:-D:-D...

Jakoś tak mi sie "rozeszły" ciuchy po ciąży z DOmelem

P.S> Właśnie od kilku dni zastanawiam się gdzie mam staniki do karmienia :sorry2: po powrocie z USA przeprowadzaliśmy się 4 razy zanim trafiliśmy "na swoje" :-p już nie wiem gdzie co mam, a po ciąży z DOmelem miałąm 8 staniczków trykotowych bardzo fajnych takich do "przeprania" codziennego (niestety trzeba często prać bo mleczko wycieka)

Do góry