reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
facetowi jest łatwiej utrzymać takie maleństwo bo ma większe dłonie :tak: i oprócz tego to wspaniała szkoła zaufania dla maluszka, żeby nie myślał, że od wszystkiego w domu jest mama ;-)

Ostatnia edycja:
No zobaczymy czy w realu tez beda takie fajne, mam nadzieje ze tak. Jak dostane to strzele fotke na sobie ;-)

Fajne te spodnie,ale wiesz ja kupilam tez jeansy i jak bylo teraz pare dni 26-28 stopni to mi pot po d.ciekl.
Podejrzewam ze moze we wrzesniu jeszcze je ponosze ,ale lato moge zapomniec.Fajna cena tych twoich gaci.

Ja muszę rozglądnąć się za jakąś fajną spódniczką bo u nas w dziś w cieniu 29 stopni trzeba cipkę wietrzyć :-D

reklama
Do góry