reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Mi kuzynka,da 2 staniki ktorych nie uzywala,na skypie wygladaly jak namioty.Mam nadzieje ze zmieszcze moje arbuzy.Tu kosztuje bylejaki 30-40 euro.Na to jestem za skapa

reklama
mnie juz teraz tyle siary kapie,że obawiam się,ze przy drugim będzie powtórka z rozrywki...
Smiać mi sie chciało,bo jak przystawiałam małą do cycka,to tak jakby porównać małego grejpfruta położonego koło małego arbuza....

nie znosilam tych karmiacych, miekkich stanikow
tez mialam z HM i uzywalam tylko do spania
w dzien cycola wyciagalam z normalnego, nie dosc ze te cyce uciekaja spod jakiejkolwiek kontroli to jeszcze w czyms takim je nosic- masakra
a staniki to juz niestety kupuje w rozmiarze E lub F

no ja też czule wspominam moje 75 B :zawstydzona/y: a teraz z D mi się już cycki wylewają, tylko mój się cieszy z takiego obrotu sprawy :confused2:

oooo wy cycoliny....niedługo będziemy musiały zrobić wątek z cycuchami plus fotki heheheheh... ja też niezła pamela już jestem...:D

oddam za darmo trochę z moich cyckow,bo ja też mam czym oddychać!
w pierwszej ciazy o 3 rozmiary mi urosły potem zmalały o dwa,wiec teraz startuje z miski E .....szok
rada dla tych cycatych:
po takich stanikach - namiotach można zroboć czapeczki dla dziecka hahaha
a tak na poważnie -- wiem co mnie czeka i wcale sie z tego nie ciesze!

ja tak samo...ja mam "normalnie" malutkie cycki,takie małe B,a teraz już nosze D,wiec jak pojawi sie mleko to pewnie skończe przy końcówce alfabetu ha ha ha

ja tez sie boje karmienia,mnie suty piekły jakby mi kto wrzątkiem je polewał...
na pewno nie bede sie silic na naturalne karmienie jak bedzie bolalo....

reklama
Ja mam 70 A...więc ciąża to "raj" dla moich cycuchów :-):-) Teraz mam takie większe B/C - a na koniec pierwszej ciąży to takie porządne C/D miałam :-D

Agadaria mnie nic a nic nie lleciało do dnia porodu...juz się martwiłam o pokarm ale w 1 dobie jak poleciało to pół szpitala bym obdarowała :-D

Do góry