reklama
pysia ja myslalam ze zawsze sie zdejmuje gondole i na ten stelaz zaklada spacerowke. Tobie chodzi o to ze gondole sie sklada na spacerowke?
Co do x-landera to 4 kolowy na pewno, slyszalam od kilku osob ze te 3 kolowe sa malo zwrotne i wywrotne przy ciasnych skretach. A czy ktoras miala doczynienia z TAKO? Bo one wizualnie fajnie wygladaja. Nie wiem czy do nich pasuja foteliki maxi cosi? Ja na pewno bede wybierac miedzy tymi 2 firmami jak cos choc bardziej w strone x-landera wlasnie.
Co do x-landera to 4 kolowy na pewno, slyszalam od kilku osob ze te 3 kolowe sa malo zwrotne i wywrotne przy ciasnych skretach. A czy ktoras miala doczynienia z TAKO? Bo one wizualnie fajnie wygladaja. Nie wiem czy do nich pasuja foteliki maxi cosi? Ja na pewno bede wybierac miedzy tymi 2 firmami jak cos choc bardziej w strone x-landera wlasnie.
Ja tez oglądałam kiedyś wózki i zastanawiałam się jaki kupić. Czy duży, czy mały i w końcu kupiłam używany 1 w 1 JEDO BARTATINA GTX super okazja SZARA (1581842881) - Aukcje internetowe Allegro coś takiego.
Wielki ciężki kloc (16kg) ale ja mieszkam w domu i nie muszę go dźwigać po schodach. Gondola jest duża i przestronna, spacerówka również. Spokojnie posłuży na parę lat. Dobrze się prowadzi (lekko) i jest mocny, wytrzymały i w sam raz na wyboiste drogi i jak się maksymalnie obniży rączkę to małej służy jako pchacz. Recenzje też miał dobre. Niestety po złożeniu wielki i na wyjazdy i wypady po za kupy potrzebny był nam lżejszy. Tak się złożyło,że dostaliśmy po innym dziecku TANIA spacerówka PARASOLKA Joker Coneco+++FOLIA (1583847672) - Aukcje internetowe Allegro porażka totalna i badziew. W dodatku z odzysku bez tej przedniej barierki. Teraz zastanawiam się jak to będzie wyglądało z maleńkim bobo i prawie 2-latkiem czy przypadkiem nie powinnam sobie sprawić tandemu. W sumie to mała nie lubi wózków i woli jeździć na rowerku a w sklepie w koszu ale słyszałam że u 2-tatków następuje przełom i chcą jeździć wózkiem bo chodzenie męczy.
Nad x-landerem poważnie się zastanawiałam bo opinie ma dobre.
Doświadczone mamusie powiedzcie jak to jest z 2 letnimi dziećmi czy warto dla nich inwestować w wózek?
Wielki ciężki kloc (16kg) ale ja mieszkam w domu i nie muszę go dźwigać po schodach. Gondola jest duża i przestronna, spacerówka również. Spokojnie posłuży na parę lat. Dobrze się prowadzi (lekko) i jest mocny, wytrzymały i w sam raz na wyboiste drogi i jak się maksymalnie obniży rączkę to małej służy jako pchacz. Recenzje też miał dobre. Niestety po złożeniu wielki i na wyjazdy i wypady po za kupy potrzebny był nam lżejszy. Tak się złożyło,że dostaliśmy po innym dziecku TANIA spacerówka PARASOLKA Joker Coneco+++FOLIA (1583847672) - Aukcje internetowe Allegro porażka totalna i badziew. W dodatku z odzysku bez tej przedniej barierki. Teraz zastanawiam się jak to będzie wyglądało z maleńkim bobo i prawie 2-latkiem czy przypadkiem nie powinnam sobie sprawić tandemu. W sumie to mała nie lubi wózków i woli jeździć na rowerku a w sklepie w koszu ale słyszałam że u 2-tatków następuje przełom i chcą jeździć wózkiem bo chodzenie męczy.
Nad x-landerem poważnie się zastanawiałam bo opinie ma dobre.
Doświadczone mamusie powiedzcie jak to jest z 2 letnimi dziećmi czy warto dla nich inwestować w wózek?
jagmar ja gdzies widzialam w internecie takie przystawki co sie do wozka zwyklego montuje, w zasadzie to taka platforma na ktorej moze stac starsze dziecko i mozna je wozic.
właśnie tego szukałam i znalazłam takie jak mi się podoba ale sklepu nie mogę znaleźć Nurse Bibi Dostawka do wózka - rowerek - zdjęcia produktu
To jest ciekawe:
http://www.babymama.pl/Wozki/Dodatk...-dzieciecego-BuggyPod-Smorph/flypage.tpl.html
ale myślę raczej o czymś takim:
http://www.familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=1048
http://www.babymama.pl/Wozki/Dodatk...-dzieciecego-BuggyPod-Smorph/flypage.tpl.html
ale myślę raczej o czymś takim:
http://www.familyshop.com.pl/towar.php?id_tow=1048
No fajne te przystawki ale w zasadzie cena podobna to nie wiem czy fotelik nie lepszy. To na pewno zalezy ile lat ma starsze dziecko. Bo taki 2 latek to dlugo chyba nie ustoi a na foteliku to i zdrzemnac sie moze. Ale bardzo fajne dodatki ja przy drugim pewnie w takie cos sie zaopatrze.
lilou83
Fanka BB :)
miłka chodzi o cos innego mi
ze w tych tanich wozkach wyciagasz gondole i juz masz spacerówke a w tych lepszych masz osobno spacerówke ze wyjmujesz gondole, masz sam stelaz i dopiero zakładasz spacerówkę
w tych "czołgach" tak własnie jest,ale to ma swoje plusy i minusy,ale jak dla mnie te wozki mają same minusy.
jeśli musisz wnosić wózek bo mieszkać np.na piętrze to lepsze rozwiazanie jest z wyciąganą gondolą,a te "czołgi" trza taszczyć po schodach (a to dodatkowe kilogramy) hehe
wg. mnie nie warto wystarczy taki joker conecoTak się złożyło,że dostaliśmy po innym dziecku TANIA spacerówka PARASOLKA Joker Coneco+++FOLIA (1583847672) - Aukcje internetowe Allegro porażka totalna i badziew. W dodatku z odzysku bez tej przedniej barierki.
ja mam tą parasolke i sobie chwalęza taką cenę warto ją kupić!
to kup sobie inną parasolkę,soro wg.Ciebie jest badziewna.jestem ciekawa czy kupisz w miare fajną za przystępną cenę.
wszystkie parasolki są takie badziewne (mam na myśli parasolki a nie wozki spacerowo- parasolkowe) i z własnie ta coneco rozkłada się do pozycji pół leżącej a inne nie mają takiej opcji.
mutsy sa super- potwierdzamA mutsy też prawdopodobnie b.dobre...
reklama
lilou83
Fanka BB :)
pysia nie znajdziesz wózka lekkiego z pompowanymi kołami:/
no chyba że planujesz kupić spacerówkę np.chicco (3w1) a musisz mieć świadomość tego że ten wozek będzie służył przez dwie zimy,więc na polskie chodniki i aurę zimową trza jakieś dobre amortyzatory :d
no chyba że planujesz kupić spacerówkę np.chicco (3w1) a musisz mieć świadomość tego że ten wozek będzie służył przez dwie zimy,więc na polskie chodniki i aurę zimową trza jakieś dobre amortyzatory :d
Podziel się: