reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

też przez chwilę myślałam o tym koszu, ale na razie zrezygnowałam, bo trzeba do niego specjalne worki, a ponoć jak pieluchę się zawiąże w jednorazówce to nie czuć smrodku, więc się zaopatrzymy w zwykłe reklamówki jednorazowe na początek. Jak się nie sprawdzą to w pracy powiem żeby kosz nam kupili:)

reklama
kasiadz , sama jestem ciekaqe czy sie to sprawdzi, ale wydaje mi sie ze tak
no akurat tak sie zloylo, ze trafilismy na promocje i zamiast 24 zaplacilismy 9.99 wiec luzik, no i pozniej sie kupuje te worki w kolkach
jeden w srodku jest gratis, ale spore miejsca jest na pampersa, wiec poki co, bede wrzucac po 2 do jednego wora i bede zakrecac, bo kupsztali teraz chyba takich smierdzacych bardzo nie bedzie
zobaczymy, dam znac jak sie sprawuje ;)

byle moj maz rano nie przetestowal hahaha, bo sie smial ze trzeba zrobic probe generalna hahahahhahahaah

Hehe, Atram, to twoj maz wrazliwy jest:) Moj tez tak mial, ale odkad sie mloda urodzila musial sie przyzwyczaic do roznych "obrzydliwosci"";-)
A co do kupek, to mlodej jak byla tylko na cycu praktycznie nie smierdzialy wcale, Maxio za to robi bardziej smierdzace, ale kupilismy takie male woreczki zapachowe na pieluchy i w smietniku narazie nie czuc...
Z Kaya zwykle jednorazowki uzywalismy, ale po wrzuceniu pieluchy wiazalam supel na samym dole, a reszta worka owijalam calosc jeszcze raz i tez nie smierdzialo:) Czasem trzeba sobie domowymi sposobami radzic:)

Atram na fajną promocje tego kosza trafiliście :) ciekawa jestem jak mój te zapachy zniesie, bo ja ze względu na moją pracę jestem przyzwyczajona do różnych wydzielin :-D

Hmm a ja wogole nie wiedziałam ze cosik takiego istnieje :-D Zobaczymy jak bedzie nam smierdziec to się kupi, poki co podobnie jak kasiadz magazynujemy foliówki :)--> znaczy się torebki foliowe jkaby kto nie wiedział:-) ( bo jak kiedys w stolicy poprosiłam o jedną to pani zrobiła oczy jak pięć złoty :rofl2: )

Ja mam kosz z Angelcare i powiem wam ze i tak czuje smrodzik.
Kazda tytka jest na cos ok 20 pampersow i trzeba dokupywac<wklady.
Wyrzucone pieniadze:wściekła/y:

reklama
Uważam, że na początku kupowanie takiego kosza czy worków to zbędny wydatek. Jeżeli dzidziuś jest karmiony piersią to jego kupki wcale aż tak strasznie nie śmierdzą i zwykły woreczek foliowy wystarczy. A z czasem każda oceni czułość własnego nosa.;-)

Do góry