reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

mamuska prosze Cię nie kupuj takiego czołgu!!! lepiej kupić droższy i bardziej funkcyjny
ja takim wozkom mowię NIE
a mieszkasz w domu czy w bloku??

reklama
lilou- ja naprawde wole taki, co z tego ze czołg dla mnie on bedzie bardzo funkcjonalny , niz ten co mam teraz, w zime nie mogłam wyjsc z małym bo wózek na sniegu nie jechał :wściekła/y: atu sa duze pompowane koła i takie najlepsze, poza tym jak bym kupiła inny wózek np za 1tys to w zyciu nie kupie tej poscieli ani łóżeczka!!!!!!!!!!!!!!!
mieszkam w bloku

Rudson dzieki ;)
mi sie strasznie podoba seria FP zen :) szczegolnie kolyska , ale nie wiem caly czas czy warto tyle kasy wydac na te kilka pierwszych miesiecy ?? niby dzieci lubia byc bujane i mojej siostry synek zapsypia i spi w wozku , bo go kolysze troche jak sie rusza , a w lozeczku spac nie chce i placze ...

to ja wiam pokaze swoj wymarzony wozek ;)
http://dino.sklep.pl/nowy/s4-casualplay-spacerowka-gondola-mako-fotelik-baby-zero-plus-p-2974.html

widzialam go na yutub i jeszcze lepiej wyglada , ma super opinie , ale ta cena

mamuśka ten wózek co masz nadaje sie na lato,to czemuś nie pomyślała nad sniegiem?? przeciez w Polszy jest zawsze dużo sniegu!!!! a te kółka faktycznie nie nadają sie na polskie zimy
kupisz jaki uważasz,ale mam nadzieje,że Ci sie jednak odwidzi,masz jeszcze duzzooo czasu do kupienia wózka
przynamniej patrz na taki,ktory ma wyciąganą gondole żebyś nie musiała taszczyć całego wózka ze sobą.
równie dobrze,wcale nie musisz kupić wozka nowego,używane nie musza byc wcale zniszczone...pomyśl nad tym.
trzeba sobie życie ułatwiać a nie utrudniać...

Ja zakupy zrobię dopiero pod koniec ciąży. Jak będzie dziewczynka to odpadnie mi praktycznie wszystko, bo siora rodziła rok temu w październiku też i większośc przejmę w spadku. Troche jest po mojej straszej (łóżeczko, pościel, kocyki). Jak chłopak to czekają nas mega zakupy... Narazie o tym nie myśle...

Ja zakupy zrobię dopiero pod koniec ciąży. Jak będzie dziewczynka to odpadnie mi praktycznie wszystko, bo siora rodziła rok temu w październiku też i większośc przejmę w spadku. Troche jest po mojej straszej (łóżeczko, pościel, kocyki). Jak chłopak to czekają nas mega zakupy... Narazie o tym nie myśle...

u mnie identycznie po dziewczynce (córci) wszystko mam, a jak będzie chłopczyk to masa zakupów mnie czeka !

A ja nie mam nic !!!u mnie klezanki maja dzieci w wieku moich ,czyli dawno wyrosli z malych rzeczy.Jedyna nadzieja ze bedzie corka to moze pare rzeczy dostane od kuzynki ona wlasnie czeka na corcie.Mnie ceny wozkow przerazaja!

reklama
Moze doswiadcozna mama wypowie sie co potrzeba dla malucha na poczatek? Elementy wyprawki;) Dzieki z gory!

Do góry