reklama
M
mamuśka23
Gość
lilou- ja naprawde wole taki, co z tego ze czołg dla mnie on bedzie bardzo funkcjonalny , niz ten co mam teraz, w zime nie mogłam wyjsc z małym bo wózek na sniegu nie jechał
atu sa duze pompowane koła i takie najlepsze, poza tym jak bym kupiła inny wózek np za 1tys to w zyciu nie kupie tej poscieli ani łóżeczka!!!!!!!!!!!!!!!
mieszkam w bloku

mieszkam w bloku
Asionek31
Fanka BB :)
Rudson dzieki 
mi sie strasznie podoba seria FP zen
szczegolnie kolyska , ale nie wiem caly czas czy warto tyle kasy wydac na te kilka pierwszych miesiecy ?? niby dzieci lubia byc bujane i mojej siostry synek zapsypia i spi w wozku , bo go kolysze troche jak sie rusza , a w lozeczku spac nie chce i placze ...
to ja wiam pokaze swoj wymarzony wozek
http://dino.sklep.pl/nowy/s4-casualplay-spacerowka-gondola-mako-fotelik-baby-zero-plus-p-2974.html
widzialam go na yutub i jeszcze lepiej wyglada , ma super opinie , ale ta cena
mi sie strasznie podoba seria FP zen
to ja wiam pokaze swoj wymarzony wozek
http://dino.sklep.pl/nowy/s4-casualplay-spacerowka-gondola-mako-fotelik-baby-zero-plus-p-2974.html
widzialam go na yutub i jeszcze lepiej wyglada , ma super opinie , ale ta cena
lilou83
mamuśka ten wózek co masz nadaje sie na lato,to czemuś nie pomyślała nad sniegiem?? przeciez w Polszy jest zawsze dużo sniegu!!!! a te kółka faktycznie nie nadają sie na polskie zimy
kupisz jaki uważasz,ale mam nadzieje,że Ci sie jednak odwidzi,masz jeszcze duzzooo czasu do kupienia wózka
przynamniej patrz na taki,ktory ma wyciąganą gondole żebyś nie musiała taszczyć całego wózka ze sobą.
równie dobrze,wcale nie musisz kupić wozka nowego,używane nie musza byc wcale zniszczone...pomyśl nad tym.
trzeba sobie życie ułatwiać a nie utrudniać...
kupisz jaki uważasz,ale mam nadzieje,że Ci sie jednak odwidzi,masz jeszcze duzzooo czasu do kupienia wózka
przynamniej patrz na taki,ktory ma wyciąganą gondole żebyś nie musiała taszczyć całego wózka ze sobą.
równie dobrze,wcale nie musisz kupić wozka nowego,używane nie musza byc wcale zniszczone...pomyśl nad tym.
trzeba sobie życie ułatwiać a nie utrudniać...
Rudson
Mamy październikowe 2007
Asionek fajne są te wózki futuro....ale nie wiem czy nie za bardzo przykombinowane 

mikusia84r
Entuzjast(k)a
Ja zakupy zrobię dopiero pod koniec ciąży. Jak będzie dziewczynka to odpadnie mi praktycznie wszystko, bo siora rodziła rok temu w październiku też i większośc przejmę w spadku. Troche jest po mojej straszej (łóżeczko, pościel, kocyki). Jak chłopak to czekają nas mega zakupy... Narazie o tym nie myśle...
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Ja zakupy zrobię dopiero pod koniec ciąży. Jak będzie dziewczynka to odpadnie mi praktycznie wszystko, bo siora rodziła rok temu w październiku też i większośc przejmę w spadku. Troche jest po mojej straszej (łóżeczko, pościel, kocyki). Jak chłopak to czekają nas mega zakupy... Narazie o tym nie myśle...
u mnie identycznie po dziewczynce (córci) wszystko mam, a jak będzie chłopczyk to masa zakupów mnie czeka !
Asionek31
Asionek fajne są te wózki futuro....ale nie wiem czy nie za bardzo przykombinowane![]()
a czemu przekombinowany ?? ja czekam na opinie wiec nie ma za co przepraszac
K
karolina1978
Gość
A ja nie mam nic !!!u mnie klezanki maja dzieci w wieku moich ,czyli dawno wyrosli z malych rzeczy.Jedyna nadzieja ze bedzie corka to moze pare rzeczy dostane od kuzynki ona wlasnie czeka na corcie.Mnie ceny wozkow przerazaja!
reklama
Podziel się: