reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

wlasnie Rudson pewnie pominelas moje pytanie na fotkach ;) widzialam , ze masz ta kolysko , hustawke z FP , i chcialam sie zapytac czy jestes zadowolona ?? ja sama sie strasznie na to napalilam i szukam opini ;)
moja znajoma ma,jest bardzo zadowolona,synus jej bardzo lubil byc w tej kolyseczce,ja tez sie zastanawiam nad jej zakupem!!!!

reklama
Agadaria dzieki za info ;)
mi sie strasznie to podoba i wydaje sie mega praktyczne , szczegolnie , ze w domu tez trzeba cos zrobic i malenstwo bedzie moglo sobie polezec samo , pochustac sie itd.
tak wiec ja juz sie zdecydowalam ehehe

Slonka a ja nic nie kupuje to moja pierwsza ciaza i nie hcce zapeszac, bo ponoc wozek i lozeczko dopeiro po porodzie... ale napewno im blizej porodu bede sie pytac o to jaki wozek i jakie lozeczko bo jestem zielona w temacie...

Rabbit super ten wozek ;) no ty to masz co kupowac dla dwojki :) fajnie

Kongolinka ja tam nie wierze w zapeszanie :( bez przesady zawsze moze sie cos stac .... a po porodzie juz to widze jak bede miala sile i checi zeby kupowac wszystko na raz :/ do tego to wszystko kosztuje i tak na raz tyle <wydac to moze byc ciezko
ja po 3 miesiacu mam juz zamiar powoli cos kupowac ;) takze pozniej bede mogla spokojnie lezec i odpoczywac przed porodem :)

Ale wozek i lozeczko JESLI przed rozwiazaniem to jakos przy koncu to licze na dziadkow w tej kwestii :D Wogole co dziecku jeszcze potrzeba aaaa moze by jakis watek zalozyc co wchodzi w sklad wyprawki ??? Wiem wiem ciemnota jestem w temacie...

kingolinka to takie zabobony :p

rabbit o dziwo ten wozek mi się podoba:) taki zgrabny ladny...a siedzisko ma przemienne?

Ale wozek i lozeczko JESLI przed rozwiazaniem to jakos przy koncu to licze na dziadkow w tej kwestii :D Wogole co dziecku jeszcze potrzeba aaaa moze by jakis watek zalozyc co wchodzi w sklad wyprawki ??? Wiem wiem ciemnota jestem w temacie...

no wlasnie moze zalozymy watek "wyprawka" gdzie bedziemy pisac co potrzebne , a mamusie pomoga zweryfikowac czy napewno bez czegos nie da sie obejsc ?? bo sporo rzeczy wbrew pozora to strata kasy , a sa tez takie bez ktorych sie nie da obejsc

Ja ciuszki jakies mam po małym, połowa to była pożyczona , wiec jednak ubranek bede musiala nakupować, wózek muszę sprzedac i kupić po prostu zwykły z dużymi kołami bo mam Coneco V3 i jak dla mnie to do bani, bo ma te małe koła które są nie praktyczne zwłaszcza w zime !!!! wiec myśle nad takim zwykłym ANMAR-wielofunkcynyMIRAGE200 megapromocja NOWOŚĆ (1444415841) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ten pierwszy odcień pistacja z oczkami (co główne zdjęcie) łózeczko tez bym wolała kupić tylko drewniane, kojec po małym byłby na wyjazdy , http://dino.sklep.pl/nowy/Lozeczko-klups-safari-mis-z-gwiazdkami-120x60-z-szuflada-p-8788.html

Pościel mi sie marzy z baldachimem :) http://allegro.pl/mamo-tato-5-cz-posciel-100x135-serca-moskitiera-i1454580267.html No i jak pisałam wczesniej bede kupowac cos raz na miesiąc zeby wyrobić z tym wszystkim, bo od razu to nie ma szans kupic, a jak sie np kase bedzie odkładac to w zyciu nie utrzymam jej bo zawsze na cos bedzie potrzeba wziąść hahah

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jasne że zabobony!!!!! Ja pierwszą rzecz jaka kupiłam to był wózek - był akurat na wyprzedaży :-p
Byliśmy sami w USA i nie mogłam liczyc na mamę czy teściową że mi wszytsko załatwi

wlasnie Rudson pewnie pominelas moje pytanie na fotkach ;) widzialam , ze masz ta kolysko , hustawke z FP , i chcialam sie zapytac czy jestes zadowolona ?? ja sama sie strasznie na to napalilam i szukam opini ;)
Przepraszam Asionku miałam juz odpisywać :sorry: hustaweczka super :tak:...jak Domel podrósł wymieniliśmy na fotelik fisher price Fisher Price Leżaczek Bujaczek L0539 - zdjęcia, foto, galeria produktu
wykorzystywaliśmy go bardzo długo polecam :tak:

Kongolinka ja tam nie wierze w zapeszanie :( bez przesady zawsze moze sie cos stac .... a po porodzie juz to widze jak bede miala sile i checi zeby kupowac wszystko na raz :/ do tego to wszystko kosztuje i tak na raz tyle <wydac to moze byc ciezko
ja po 3 miesiacu mam juz zamiar powoli cos kupowac ;) takze pozniej bede mogla spokojnie lezec i odpoczywac przed porodem :)

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry