reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

kasiadz no ten Twój też super, podobny troche do mojego, ten sam materiał taki milusi jak widzę. A powiedz prałas w zwykłym proszku czy dla niemowlaków? Bo mam już ten leżaczek ale babka prała tylko wkładkę dla niemowlaka, a ja chciałam w całości odświeżyć. I wydaje mi się,że w zwykłym proszku lepiej sie wypierze.

A dodatkowo jak tam bylam po ten leżaczek, to babka sprzedala mi jeszcze pampersy rozmiar 3 niemieckiej firmy BABYLOVE 100szt za 20zł :-) Dostała od teściów, ale sie okazalo,że juz za małe dla jej córki :-)

reklama
Dziewczyny, a my zawsze na kupki uzywalismy takich cieniutkich zrywek (reklamowek), ktore dwukrotnie zawijalam i jak sie raz dziennie smieci wyrzucilo, to nie bylo czuc smrodku:) A teraz pomyslalam, ze moznaby woreczkow na psie kupki uzywac (sa zapachowe:)), a te zawsze w domu mamy:)

Cudne te wiklinowe kosze, ale ja normalnie wrzucam rzeczy malego do naszych i tak mamy ukryta w szafie pralnie;)

Mysle ze mozna kosze wiklinowe znalesc za nawet 1/4 ceny. Ja mam kilka takich w domu kupionych za grosze. Kilka na kosmetyki w lazience, duzy na brudna bielizne. Praktyczne i wygodne.
Ale nigdy bym nie uzyla tego do pampersow z kupami.
Ja kupilam "reklamoweczki" zapachowe na zuzyte pampersy. Bodajze 250szt za 1f:-D

Ja zbieram wszystkie zakupowe reklamówki i później pieluszki w nie ładuję. Taki duży kosz to raczej się nie sprawdzi. Mały taki na parę pieluszek to ok ale wydaje mi się, że plastykowy lepszy bo można go wymyć. Kosz wiklinowy niestety pomimo worka foliowego może przejść zapachem kupy i siuśków.

reklama
kosz wiklinowy na pampersy???? mało to praktyczne i higieniczne...ja też mam kilka takich koszów różnych rozmiarów, ale nie na śmiecie...są też takie kosze specjalne na pampersy, tylko pewnie drogie, ja zawsze wrzucałam do reklamówek jednorazowych po zakupach a i tak tego zawsze tyle było że kosz trzeba było raz dziennie wynosić.

Do góry