reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
jestem ciekawa firmy rozsyłaja darmowe próbki różnych rzeczy- ciekawe czy zostawiają tylko pozytywne opinie ;-) a te negatywne nie ujrzą nigdy światła dziennego??

swoją drogą dobrze wypróbować nowości :happy: producenci powinni się bić o to żebyśmy testowały bo wiadomo jak zadowolona dzidzia to mama też szcześliwa i poleca produkt dalej

A ja sie pochwalę zakupem. Dzisiaj kupuje używany leżaczek w stanie bardzo dobrym. Cena w sklepie to 215zł a ja kupuję za 90zł. Głupi ma zawsze szczęście :-)

Huśtawki, leżaczki dla dzieci - LEŻACZEK PTASZEK BRIGHT STARTS - BRIGHT STARTS
też się zastanawiałam nad tym leżaczkiem, ale ostatecznie kupiłam inny tej firmy o taki: BRIGHT STARS LEZACZEK BUJACZEK BCM (1767556946) - Aukcje internetowe Allegro
i jestem bardzo zadowolona. w sklepie kosztuje prawie 300zł. MOżna wszystko wyprać w pralce i to zrobiłam, i jest naprawdę fajny. Mam nadzieje że ty też będziesz zadowolona

ja miałam klin w komplecie z materacykiem.

i mam odp

Poniewaz otrzymała Pani wadliwy produkt niezgodny ze zdjęciem proponujemy wysłanie drugiego wybranego becika tak jakby gratis ( Pani za nic nie płaci, nie odsyła również pierwszego becika ) lub zwrot kosztów tj 45 zł - w tym przypadku równiez nie odsyła Pani towaru.

domówiłam więc drugi :tak: więc są normali ludzie jeszcze na świecie
no i super, czyli będziesz miała dwa :)

ja leżaczek kupię dopiero po porodzie, tak samo matę edukacyjną, bo od razu dziecku to nie jest potrzebne

kosze super ale cena wg mnie masakryczna, no i miejsca też nie mam:) chyba wolałabym kupić sobie ten specjalny kosz na pieluchy, coby mniej śmierdziało i żadziej trzeba było je wynosić do kosza pod blokiem;-)

reklama
Do góry