reklama
sivi
Fanka BB :)
Agnus o ja pierdziele ile ty tego masz połowy z tego nie zdążysz załozyć! A kombinezoniki świetne
agnus_81
Po czym w sobotę przyjechała przyszła chrzestna mojej dzidzi i przywiozła wór ciuchów od koleżanki dla mnie i mówi"przywiozłam ciuszki na dużą dziewczynkę"
tylko że okazało się że to na takie maleństwo jak już sobie pokupowałam chyba zacznę tym handlować:-)
i zdaję sobie sprawę że tego nie wykorzystam
część spakuję schowam na następną dzidzię jak kiedyś będzie a resztę to chyba sprzedam, bo po co mi tyle tego jak policzyłam to samych bodów co dostałam od tej dziewczyny jest 30szt z tego 20 nieużywanych a swoich też miałam dość sporo
tylko że okazało się że to na takie maleństwo jak już sobie pokupowałam chyba zacznę tym handlować:-)
i zdaję sobie sprawę że tego nie wykorzystam
część spakuję schowam na następną dzidzię jak kiedyś będzie a resztę to chyba sprzedam, bo po co mi tyle tego jak policzyłam to samych bodów co dostałam od tej dziewczyny jest 30szt z tego 20 nieużywanych a swoich też miałam dość sporo
Ostatnio edytowane przez moderatora:
sivi
handluj kobito, handluj!!
mileczka89
Mamita małego Mareczka
własnie drugi rożek przyszedł za free więc mam dwa!!
sprawa zakończona mogę wystawić pozytywa.
powybrzydzaj jeszcze na ten drugi to może trzeci wyślą
kasiadz
no z ilością ciuchów to zaszalałaś......
agnus_81
agnus_81 ło matko ile ciuchów!!!
możesz pokazy mody zoorganizować!
No chyba trzeba będzie a na tych zdjęciach to i tak nie wszystko :-)
Wszystko z lumpeksu i oddzysku i to mnie cieszy, dzięki temu mam kasę na szczepionki jak znalazł.
kasiadz
no a na szczepionki to nie mała kasa - bo już się dowiadywałam, chociaż to oczywiście zależy od tego na jakie się zdecydujesz
reklama
agnus_81
Tylko zastanawia mnie to czemu nfz takich rzeczy nie finansuje tylko trzeba za swoja kasę wszystko wykupować.
Porąbane to wszystko jest kiedyś nas szczepili na tylko te podstawowe i żyjemy, a teraz tego pieruństwa jest mase
Porąbane to wszystko jest kiedyś nas szczepili na tylko te podstawowe i żyjemy, a teraz tego pieruństwa jest mase
Podziel się: