reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
fato no bez przesady! ja takich rzeczy nie zostawiam! Przecież to zupełnie co innego!! i to jeszcze z wadami, 45 zł to wcale nie tak mało na kawałek szmatki!

no dokładnie, zgadzam się, żeby chociaż
wytłumaczył się że np brakło tego wzoru co chciałaś
to byś sobie inny wzięła a tu bez niczego przysłał Ci taki jaki mu pasował ...

ODP:

Tak faktycznie, wynika to z faktu że wzór krateczki pomarańczowej jest bardzo duży i nierównomiernie rozłożony na całej szerokości, tzn na dole jest krateczka a resztę tkaniny stanowi kolor żółty z nadrukowanymi misiami itp, z tego względu każdy becik wyględa inaczej. właśnie przejrzałam wszytkie beciki w tej kolorystyce które mamy na stanie magazynowym i zostały juz tylko wszystkie podobne do tego który Pani otrzymała, ewentualnie z krateczką na kołderce ale wszystkie mają już kapturki żółte, a ponieważ wzór ten jest już wycofany z produkcji nie mamy możliwości doszyć takiego becika jak jest na zdjęciu, tak więc mogę Pani zaproponowac wysłanie becika w innym kolorze lub taki z krateczką ale już nie na kapturku lub zwrócić pieniążki. Przepraszam za to niedopatrzenie z naszej strony i proszę o odpowiedź.

rany i jak wymienie na inny wzor totez nie ma pewnosci co dostanę bo faktyczne kolorowy material ma różna fakturę

fato i przeciez ty na swoim rozku w ogole nie masz krateczki ani koloru pomaranczowego!!!! Ja bym albo zostawila ale poprosila o zwrot czesci pieniedzy albo zamowila nowy - bo sobie w kulki leca :crazy:

reklama
Do góry