reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Karolina
a ta półka jest stojąca czy wisząca?
dobrze kombinuję, że jest w niej miejsce na przewijanie??
fajniutka, jest, akurat mi by biała nie pasowała ale sama w sobie super, zwłaszcza że chyba nie zajmuje dużo miejsca!:)

reklama
karolina ja też mam podobną moskitier i bardzo ją sobie chwalę. Nie muszę się bać komarów :). Chociaż wystarczył wczorajszy spacer do lasu i młoda ma całą mordkę w czerwonych kropkach ale spać może spokojnie :tak:
półka też bardzo ładna. W ogóle to uwielbiam białe mebelki dziecięce.

Dobrze, że zrobiłam zakupy wczoraj. Kupiłam na allegro u sprzedawcy rodzyneczki pełno różniastych dupereli dziecięcych i dzisiaj zadzwoniła pani bo czegoś tam im zabrakło a oni mają w opisie, że wysyłka w 24h i zaproponowała zamianę na coś innego i nawet nie musiałabym różnicy dopłacać. W końcu powiedziałam jej, że aż tak mi się z tymi zakupami nie śpieszy, i że może wysłać to jutro albo w poniedziałek jak ta brakująca rzecz dotrze do nich do hurtowni. Byłam zaskoczona bo najczęściej sprzedawcy olewają takie rzeczy i nie fatygują się z telefonami i zawiadomieniami. Pani bardzo miła, kilka razy przepraszała i pytała czy na pewno nie będzie to problem :).

To bardziej regal niz polka ,ale nie za wysoki .U mnie jeszcze dodatkowo jest jedna polka.
Przymocowuje sie go do sciany zeby byl bardziej bezpieczny,a jak wyrosnie z przewijaka to sie go tez zdejmuje.Z tej seri jest tez szafa tej samej wysokosci ,takze jak bedzie mi brakowalo miejsca na rzeczy to dokupie.I tak jestem na etapie rozgladania sie za nowym mieszkaniem ,ale znajdz 5 pokoji.Zazwyczaj na zadupiu ,albo cena wymiata.

Karolina super sa mebelki z tej serii! Podobaja mi sie biale ale nam do mieszkania bardziej takie z naturalnego drewna pasowac beda. Poza tym moj marudzil ze biale dla chlopca sa ble (nie wiem co za roznica).

karolina ja też mam podobną moskitier i bardzo ją sobie chwalę. Nie muszę się bać komarów :). Chociaż wystarczył wczorajszy spacer do lasu i młoda ma całą mordkę w czerwonych kropkach ale spać może spokojnie :tak:
półka też bardzo ładna. W ogóle to uwielbiam białe mebelki dziecięce.

Dobrze, że zrobiłam zakupy wczoraj. Kupiłam na allegro u sprzedawcy rodzyneczki pełno różniastych dupereli dziecięcych i dzisiaj zadzwoniła pani bo czegoś tam im zabrakło a oni mają w opisie, że wysyłka w 24h i zaproponowała zamianę na coś innego i nawet nie musiałabym różnicy dopłacać. W końcu powiedziałam jej, że aż tak mi się z tymi zakupami nie śpieszy, i że może wysłać to jutro albo w poniedziałek jak ta brakująca rzecz dotrze do nich do hurtowni. Byłam zaskoczona bo najczęściej sprzedawcy olewają takie rzeczy i nie fatygują się z telefonami i zawiadomieniami. Pani bardzo miła, kilka razy przepraszała i pytała czy na pewno nie będzie to problem :).

Ja tez u tego sprzedawcy kupowalam i tez wlasnie dzwonili do mnie jakie chce gratisy :-)

mi w sumie została sól fizjologiczna i koszule do karmienia cycem bo mam jedną tylko :tak: w weekend zrobię inwentaryzację towaru i się spakuję ;-)

ok to wpisuje kolejna rzecz do zakupiena w aptece

ahhh forum mamusiek przydatna sparawa broniłam się przed nim do konca ale teraz czytam wszytsko słowo w slowo doświadczonych, bo kto wie lepiej ;)

dzięki wam :-)

reklama
Do góry