Asionek31
Fanka BB :)
asionek - jak znajdziesz ta liste kosmetykow to wstaw koniecznie!
Mam tez kila butelek na wszelki wypadek, ktore zamierzam wygotowac teraz, a potem jak - gotowac przed kazdym uzyciem?
napisalam do tej znajomej co wklejala linka moze go odnajdzie jeszcze
ja wyparze jedna co biore do szpitala ze soba
reszta pozniej o ile bedzie taka potrzeba .. i na poczatku mam zamiar je wyparzac po kazdym uzyciu jak w zaleceniach jest
A ja jeszcze powrócę do leżaczków-bujaczków, od kiedy można je "wprowadzić" do użycia, żeby dziecku kręgosłupa nie skrzywdzić? I czy faktycznie warto kupować te do 18 kg- czy takie dziecię tam będzie chciało siedzieć na uwięzi, bo mam zagwozdkę czy kupować taki do 18 kg czy taki do 11, który bardziej mnie się podoba i chyba po prostu szukam argumentów za tym, żeby go zakupić...
No i jeszcze jedna sprawa- te maty edukacyjne- warte toto zakupu? I też od kiedy najlepiej, żeby ten dzieć się tam edukował na tej macie? no i jakie? Mamusie dajcie znak-sygnał w tym temacie
ja kupilam ten FP do 18kg mysle , ze sie przyda
ja bede duzo sama w domu i obiad czy wc czy prysznic trzeba robic , a maly w tym czasie polezy sobie w lezaczku tak zebym go na oku miala
mate dostalam od siorki FP las tropikalny , miala super ecenzje na necie i siorka tez byla zadowolona , a raczej jej maly
aha niektore lezaczki maja w opisie , ze moga byc uzywane od pierwszego dnia i taki kupilam wlasnie
jeśli chodzi o kupno mleka to nie kupuję, właśnie jestem po zajęciach sr i poradni laktacyjnej i jestem po nich przekonana że będę karmiła piersią bo każdy może to robić a i poinformowali nas żeby nie czytać bzdur zawartych w nacie na temat karmienia bo nie wiele w tym wszystkim prawdy. Babka pokazała nam jak przystawiać dziecko i wszystko wyjaśniła. I w dodatku powiedziała że po porodzie do nas przyjdzie i będzie nam pomagała w karmieniu;-)
hmmm no kazdy nie moze sa kobiety co nie maja pokarmu , sa dzieci co nie chca ciagnac cyca , bo sa za leniwe ... roznie to bywa
nie ma co moim zdaniem nakrecac sie za mocno , ze napewno sie uda , bo roznie bywa , a pozniej depreche sie ma , ze cos nie poszlo
u mnie moze byc roznie patrzac na kobiety w rodzinie .. wiec sie nie nastawiam bedzie co bedzie , na mm tez rosna zdrowe dzieci
a nie ma nic gorszego ( jak dla mnie ) niz zestresowana , zaplakana mama , ktora czuje presje ze strony otoczenia i ze swojej strony rowniez zeby koniecznie karmic cycem :/