reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Werka bierz!!!! ja mam podobną i właśnie mały mój używał na drzemki w salonie :tak::tak: mojej kumpeli dzieciak to spał do 5 miesiąca właśnie tylko w kołysce...myślałam o tym ale ja mam nadpobudliwego 4-latka więc ja muszę mieć stabilne łoże...ale kołyskę i tak rozstawię w salonie :-p:-p

reklama
Weź ja też bym taką chciała bo łatwo się w tym dzieciaczka przenosi. Szkoda, że mi nikt za 10 nie chce sprzedać ;)

Dziewczyny!! Jak myslicie lepiej kupic nowy ten leżaczek z Fisher Prica czy uzywany?? Juz sama nie wiem czy lepiej wydac sto pare zlotych na uzywany czy ponad dwie stowki za nowy;/
To zależy jak długo będzie używał go Twój dzieciak bo jeśli faktycznie chcesz, żeby mu służył do przedszkola to może lepiej nowy.

Dziewuszki ja mam problem:)
Kolezanka chce mi sprzedac kolyske, taki kosz wiklinowy. Za 10f, wyglada jak nowa. Tylko sie zastanawiam czy jest sens. Starcza na krotko. Myslalam o wstawieniu jej na dole, w salonie na drzemki...
Moja mama stwierdzi ze jest niebezpieczna bo moze sie przewrocic itd. Albo ze sie nauczy kolysania a potem nie bedzie moglo sie odwyczaic...

SIVI- tak wogole to ladny wozek kupilas. Bardziej mi sie podoba od GRACO! No i kolor niczego sobie!!

jeśli chodzi o kołysanie to u mnie w sr mówią że dziecko trzeba jak najwięcej nosić, przytulać, kołysać bo dziecko tego bardzo potrzebuje:)

Dziewuszki ja mam problem:)
Kolezanka chce mi sprzedac kolyske, taki kosz wiklinowy. Za 10f, wyglada jak nowa. Tylko sie zastanawiam czy jest sens. Starcza na krotko. Myslalam o wstawieniu jej na dole, w salonie na drzemki...
Moja mama stwierdzi ze jest niebezpieczna bo moze sie przewrocic itd. Albo ze sie nauczy kolysania a potem nie bedzie moglo sie odwyczaic...

SIVI- tak wogole to ladny wozek kupilas. Bardziej mi sie podoba od GRACO! No i kolor niczego sobie!!

Bierz :tak:

Dziewczyny!! Jak myslicie lepiej kupic nowy ten leżaczek z Fisher Prica czy uzywany?? Juz sama nie wiem czy lepiej wydac sto pare zlotych na uzywany czy ponad dwie stowki za nowy;/

Używany bo po co przepłacać :tak:

fajny ten leżaczek tylko nie starczy na zbut długo. ja znowusz się napaliłam na taki: FISHER PRICE LEŻACZEK FOTELIK BUJACZEK T2518 (1706223677) - Aukcje internetowe Allegro jest do 18kg i kolory bardziej uniwersalne, zarówno dla chłopca i dziewczynki. ale nie widziałam go na żywo :( no i cena trochę wysoka, ale później można przerobić na fotelik więc na długo starcza:)

My kupilismy taki uzywany na allegro i powiem szczerze ze jest jak nowy, wogole niezniszczony nawet sladu uzywania nie ma. W sklepie kosztuje ponad 300zl a my kupilismy za 150. Poza tym wydaje mi sie ze to byl super zakup.

dziewczyny co o tym myślicie może któraś z was widziała takie cudo i czy to sie sprawdza ?
ZESTAW KĄPIELOWO PIELĘGNACYJNY "SUSIE" (1702674761) - Aukcje internetowe Allegro

Ja wole komode z przewijakiem bo jak maluszek podrosnie to zdejmiemy przewijak i zostanie mebel normalny. A taki zestaw to raczej na krotko starczy.

Juz pisalam wyzej, uzywany ;-) 20110629102.jpg O tak wyglada

reklama
jeśli chodzi o kołysanie to u mnie w sr mówią że dziecko trzeba jak najwięcej nosić, przytulać, kołysać bo dziecko tego bardzo potrzebuje:)

taaa :sorry2:
jak zaczniesz bujać- potem nie oduczysz,a dziecko sie szybko przyzwyczaja,przytulać- jak najbardziej ale po co bujać- skoro to jest zbędne:happy:
a z resztą ja sie juz w tym temacie nie wypowiadam,bo mając na uwadze te wszystkie moje koleżanki ktore podobnie myślały jak Ty,potem tylko słyszalam narzekanie:tak:
werkamirek jak masz miejsce w chacie to bierz- dla mnie to jest dodatkowy gadżet jeśli ma sie duży dom,a potme co z tym zrobisz??do piwnicy?

Do góry