reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
sivi jak tam Oyster? Ja wlasnie wrocilam z testowania i chyba sie zdecyduje. Ma kilka minusow np w porownaniu z Graco - w Graco mozna zmienic pozycje do mamy na do swiata jednym kliknieciem, tu trzeba wyjac siedzenie, w Oysterze male kolka zawsze sa z przodu -w Graco mozna tak go ustawic zeby duze jechaly z przodu, co czasem jest wygodniejsze.
Fotelik Oystera byl dla mnie trudny do wyciagniecia... wiec musielibysmy kupic albo Maxi Cosi albo Britax. Caly zestaw wyjdzie drozej.

Ale rama Oystera miesci sie nam do bagaznika - na styk. Graco jest troszke wieksza i za kazdym razem musialabym zdejmowac kolka.

Staliśmy się szczęśliwymi posiadaczami tego

BabyStyle Oyster Pushchair, Carrycot, Car Seat And Car Seat Adaptors Pearl - WWW.BABYBOOM2000.CO.UK

:-DJednak!!! I w tym kolorze. wózio bedzie za 2 tygodnie. Nastawiałam się na ten taki model kolorkowy, ale jak zobaczyłam materiał to mi się odechciało, jakaś taka getrowa i szybkobrudząca się. No i fotelik do tego zestawu właśnie trudno się wpinał i nawet babki miały z nim problem. No i tylko w czarnym kolorze, bez ochraniacza na nóżki. A jak zobaczyłam ten oyster pearl to się zakochałam od pierwszego wejrzenia, normalnie napaliłam się jak dzika świnia i nikt by mnie chyba ze sklepu nie wyciągnął!!! Prowadzi się leciuteńko, jednym palcem, bardzo zwrotny, fakt, trzeba wypinć spacerówke żeby ją obracać, ale dobrze że w ogóle ma tą możliwośc. No i jest maluśki!! w sam raz dla mojego kurduplowatego wzrostu! A materiał nie jest aż tak jasny jak na tym linku, taki złotawy i łatwo czyszczący się, no i o niebo lepsze ma wykończenie od tego żarówkowego modelu. Ucieszona jestem że hej bo się nie nastawiałam że w ogóle dziś wózek kupie!
Co prawda ze wszystkimi bajerami wyniósł 480 ale mam nadzieję że warto było. Nawet mój się zaślinił na jego widok, a do niego rzadko przemawia coś co go trzepnie po kieszeni :-)

fajny ten leżaczek tylko nie starczy na zbut długo. ja znowusz się napaliłam na taki: FISHER PRICE LEŻACZEK FOTELIK BUJACZEK T2518 (1706223677) - Aukcje internetowe Allegro jest do 18kg i kolory bardziej uniwersalne, zarówno dla chłopca i dziewczynki. ale nie widziałam go na żywo :( no i cena trochę wysoka, ale później można przerobić na fotelik więc na długo starcza:)

sivi to gratuluje zakupu :)
My juz sie tez na niego zdecydowalismy. Ale koloru jeszcze nie wybralam. A jaki fotelik kupiliscie do niego? I rzeczywiscie idealny dla niskich osob :)

kasiadz fajny :)

reklama
Do góry