reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

Marti fajny wózeczek i kolorek mi się podoba. Ogólnie to chyba w Pl jest jakiś większy wybór tych wózków...
Ja się napaliłam na ten babystyle oyster jednak...strasznie!! A jak ogłądam filmik instruktażowy o nim

BabyStyle Oyster Pushchair Pearl - WWW.BABYBOOM2000.CO.UK

To już w ogóle jestem przekonana...znalazłam 2 sklepy koło nas które w asortymencie go mają więc na pewno przejedziemy się go przetestować.

reklama
Misia-A, fajny lezaczek :)

Kasiadz, masz jakies zdjecie do tej twojej karuzeli?

Ja tez mam z Fisher price, ale jest lekka - z tym ze moja nie ma duzo bajerow, zwykla nakrecana z 3 zwierzaczkami. Do lozeczka kupilam jeszcze to:
Fisher-Price - Baby Gear
i to ciezkie jest, ale gra, swieci i sie rusza wiec ma sporo mechanizmu w srodku plus bateria. Zapiecie wyglada na solidne, wiec sie nie martwie ze spadnie.
karuzela taka: *FISHER PRICE* Karuzela z projektorem MISIE TANIO! (1718610234) - Aukcje internetowe Allegro

Bardzo fajny lezaczek. To rewelacyjne rozwiązanie. Dzieciaki uwielbiaja w takim ustrojstwie leżeć.

A jaka to dokłądnie karuzelka ? Bo ja mam taką Zobacz załącznik 372496 i jestem zadowolona. Projektor super na suficie wyświetla obrazki, lampka delikatnie świeci i dziecka nie oślepie, dośc dużo melodyjek ma, misie są ładne ... Minusami jest to, że dośc głośno chodzi silniczek, ale to tez w jakiś sposób dziecko usypia. No i szkoda, żę dziecko musi oglądac miśki od spodu, ale tego się nie przeskoczy :-D
A jeszcze odnośnie monitora oddechu to ja mam taki do montowania na pieluszkę. Nioe kozystałam z niego, ale kolezance pożyczyłam i się sprawdził. Teraz mam zamiar używać. Lepiej dmuchać na zimne...
a u mnie projektor bardzo słabo wyświetla obrazki na suficie- są mało dostrzegalne dla dorosłego a co dopiero dla dziecka, no i przeraziło mnie mocowanie go łóżeczka - pod wpływem ciężkiej góry karuzela się odchyla i w każdej chwili może się odhaczyć od poziomego szczebelka i zsunąć na dół. ale może jestem przewrażliwiona :)
ja chce kupic Tiny love
te misiaczki jak dla mnie za mdle sa , pomimo , ze bardzo ladne :) ale dla maluszka slabo widaoczne se wydaja ...
jak bym kupowała jeszcze raz to też bym kupiła tiny love, i miśki faktycznie są trochę za mdłe dla dziecka, ale nie pomyślałam o tym przed kupnem - po prostu podobała mi się:)

Werka nie, są różnokolorowe, a najfajniejsze że można w nich "wymieniać" kolory. Dokupujesz po prostu "skórki" w jakim kolorze chcesz. Rewelacyjne rozwiązanie, bo po jakimś czasie wózek się brudzi, blaknie, przeciera, albo kolor się nudzi, a tu za 50 F (do spacerówki) dokupujesz nakładkę i budke w jakim kolorze chcesz. Ja musiałam patrzeć na kolorki unisex. Zastanawiałam się nad limonką i żółtym, a ponieważ zielony widzę teraz wszędzie jest na ulicach to zdecydowałam się na żółciutki, zwłaszcza że w UK przydałoby się troche słońca :-D
Dziś jedziemy go pooglądać.

gosiane- nie braliśmy tego fotelika brałam z gondola i spacerówką ale widziałam fotelik jest w porządku ja mam fotelik od koleżanki ja nie czekałam z tym wózkiem bo do sklepu kolo mnie go przywiezli i cena super bo 1100 a wszędzie bylo drożej nawet na necie a wózeczek będę miała za 2 tygodnie jak tylko przyjdzie do domku to zrobię wam foteczki :tak:

kobitki dokonałam pierwszego zakupu dla mojej małej i od razu z grubej rury zakupiłam wózek

Wózek wielofunkcyjny TAKO CAPTIVA MOHICAN - Wózek wielofunkcyjny TAKO Captiva Mohican - TAKO

kolorek jak na zdjęciu wyglada super w rzeczywistości akurat ten model i kolor był w sklepie megaa happyyyy jestem :-D
normalnie jak pooglądałam podotykałam ciuszki itd dotarło do mnie ze mała za 2,5 mies bedzie z nami :szok:

Gratuluje zakupu :tak:Ja akurat z Tako miałam zupełnie inny model i zużył się bardzi szybko niestety, a był uzywany jako wózek zapasowy mozna powiedzieć. Ten wygląda solidnie i na pewno sie sprawdzi :tak:

Marti fajny wózeczek i kolorek mi się podoba. Ogólnie to chyba w Pl jest jakiś większy wybór tych wózków...
Ja się napaliłam na ten babystyle oyster jednak...strasznie!! A jak ogłądam filmik instruktażowy o nim

BabyStyle Oyster Pushchair Pearl - WWW.BABYBOOM2000.CO.UK

To już w ogóle jestem przekonana...znalazłam 2 sklepy koło nas które w asortymencie go mają więc na pewno przejedziemy się go przetestować.

Niezły :tak:

karuzela taka: *FISHER PRICE* Karuzela z projektorem MISIE TANIO! (1718610234) - Aukcje internetowe Allegro

a u mnie projektor bardzo słabo wyświetla obrazki na suficie- są mało dostrzegalne dla dorosłego a co dopiero dla dziecka, no i przeraziło mnie mocowanie go łóżeczka - pod wpływem ciężkiej góry karuzela się odchyla i w każdej chwili może się odhaczyć od poziomego szczebelka i zsunąć na dół. ale może jestem przewrażliwiona :)

jak bym kupowała jeszcze raz to też bym kupiła tiny love, i miśki faktycznie są trochę za mdłe dla dziecka, ale nie pomyślałam o tym przed kupnem - po prostu podobała mi się:)

Może przez to, że była używana to troszeczkę ma "luzy" i taka niestabilna Ci się wydaje ?

cytryna no fajne to cacko do łóżeczka :))) fajne odgłosy
kasiadz no ta karuzela w miśki ładna niby ale dla dziecka to powinny być bardziej żywe kolory :)

za to mówcie co chcecie ale mi się w ogóle nie podobają te firmowe karuzele typu fisher price czy tiny love - nie warte swojej ceny - jak zobaczyłam na youtube to bez rewelacji:no: a zresztą taka karuzela posłuży parę miesięcy i tyle... nie warto przepłacać

Oczywiście o gustach sie nie dyskutuje i masz rację, że dziecko małe żywe kolory powinno mieć, ale sam fakt ruchu, dźwięków i lampek dla dziecka jest jednak wystarczający w tym wypadku. A co do długości używania to ta karuzelka może być potem złozona i służyć tylko jako lampka i projektor, może stać na komodzie obok łóżeczka. Mój synek ma skończone 2 latka, a karuzelka jeszcze niedawno stała w jego pokoiku.

reklama
tricolor ja jednak wybiorę standardową nakręcaną karuzelę, a jak będę mieć ochotę na lampkę z projektorem dla maluszka to kupię takiego żółwia lampkę - jest super ;)

Najważniejsze, zeby skuteczna była, a czy mechaniczna czy nakrecana to nie ma tak naprawdę znaczenia :-)

nie, tu używanie nie ma nic do rzeczy, poprostu ma kiepskie rozwiązanie co do mocowania.

a wczoraj przypadkiem trafiłam na coś takiego: Magiczna Karuzela + CD+LAMPKA +zabawa (1678737434) - Aukcje internetowe Allegro gdybym nie miała karuzeli to chyba bym coś takiego do łóżeczka kupiła

Ciekawe to :tak:

Do góry