reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
aha...to muszę go w takim razie na żywo upolować...i się wtedy zdecyduję...
a cytrynka a te? masz na ich temat jakieś zdanie? miałaś stycznośc?

New Graco Symbio Baby Full Travel System Package MARS | eBay UK

sivi ja je widzialam w ToysRus sklepie. Jezdzialam sobie nim po sklepie, nie dosc ze ciezki to jakis taki sztywny. Taki bez wyrazu...No i odlecano mi takiego wozka bo jest nie stabilny. Obraca sie sie dookola...Male kola.

MI SIE NIE PODOBA!!

Ostatnia edycja:
sivi jak chcesz wydac tyle na wozek, to po moich poszukiwaniach po tutejszych sklepach wybralam taki NEW CHICCO TRIO LIVING 3 IN 1 TRAVEL SYSTEM ROMANTIC | eBay UK i jestem przezadowolona (mam inny kolor) fajna rzecza sa raczki ktore mozesz regulowac na zlaczone lub dwie osobne, spacerowka i budka obracalne w strone mamy, baza pod fotelik do samochodu i kilka innych fajnych opcji. Jest bardzo stabilny, wytrzymaly (przeprowadzony wywiad z mamami ktore uzywaly) dosc lekki i kompaktowy po zlozeniu. Ja polecam :tak:

sivi luzik kochana, kazdy ma swoje upodobania, i dobrze. Cena wygladala na ponad 400 funtow wiec zasugerowalam, wcale a wcale nie musi ci sie podobac.;-)Ja sie zakochalam i juz czeka na mnie w sklepiku piekny fioletowo-kremowy chicco living Ale tak jak mowie, co mi sie podoba, to nie musi innym, mi sie podoba i estetycznie i funkcjonalnie, szczegolnie fakt obracania malenstwa w moja strone podczas spacerkow, a kolka po co mi wieksze?

ivi spoko luz :-) mi też właśnie zależy na tym żeby miał jak najwięcej udogodnień. No ten co polecałaś to 470 F , mam zamiar najwięcej do 450 i to wcale aż tak drogo nie jest, to tak ze średniej półki. Tańsze są cholernie ciężkie a ja się namęczyłam przy córce i wolę już dołożyć niż potem dźwigać przez 2 lata.

reklama
Do góry