reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

ja mam juz wiekszosc co zoastala do kupienia wybrana ;)
waham sie jeszcze nad butelkami ... nie wiem jakie , bo bardzo podobaja mi sie buteli Tommee Tippee , ale nie mam za duzo opini o nich ...
co do tommee to fajne buteleczki ale ja z nich zrezygnowalam po paru miesiacach bo nie miescily sie do sterylizatora do mikroweli
przez ten ksztalt ciezko bylo je wysterylizowac
poza tym wszystko super
zmienilam na butelki NUK i jestem z nich bardzo zadowolona, tez maja szeroki smoczek

smoczki avent bo obojetne z jakiej strony dziecko chwyci, jest dobrze

wozki haucka sa popularne w DE, bardzo duzo mam je wybiera, niestety nie powiem ci jak sie nimi jezdzi bo nie mialam ich

co do wozka to gdybym miala jeszcze raz wybierac, nie kupilabym tak drogiego jaki mialam dla Jaska
pojezdzil w nim 8 m-cy a teraz juz tylko parasolka
bedzie dla drugiego malucha ale wydaje mi sie ze nie warto takiej kasy przeznaczac na wozek

reklama
Hejka

Ja dziś byłam w szpitalu zarejestrować się na prenatalne i jako że baba gdzieś wsiąkła na 2 godz, dostałam wyprawkę ze szkoły rodzenia.. i tam widzę buteleczka avent :)

Co do wózka to ja jak najszybciej się przestawiam na parasolkę bo mam mieszkanko na 3 piętrze.

Ja nie jestem normalna kupilam komplecik blado rozowy w h&m bluzeczka z kapturkiem i malutkimi uszkami!A jak bedzie chlopczyk?

Karolina ja tez kupilam spodniczke dla Jaska :-D:-D
cale szczescie w rodzinie byla dziewczynka odpowiednia rozmiarowo
teraz tez ciezko mi sie powstrzymac kiedy widze przeceny

Dziewczyny czy znacie jakies oponie o wozkach Hauck? Glownie chodzi mi o modele Apollo,Condor i Malibu. Nie znam nikogo kto uzywal tych wozkow (ja to w ogole nie mam zadnych znajomych z dziecmi :( normalnie nie ma kogo o rady pytac ;) )

nie slyszalam nigdy nawet ... ale moze wpisz na necie nazwe wozka plus opinie i cos powinno wyskoczyc :)

co do tommee to fajne buteleczki ale ja z nich zrezygnowalam po paru miesiacach bo nie miescily sie do sterylizatora do mikroweli
przez ten ksztalt ciezko bylo je wysterylizowac
poza tym wszystko super
zmienilam na butelki NUK i jestem z nich bardzo zadowolona, tez maja szeroki smoczek

smoczki avent bo obojetne z jakiej strony dziecko chwyci, jest dobrze

wozki haucka sa popularne w DE, bardzo duzo mam je wybiera, niestety nie powiem ci jak sie nimi jezdzi bo nie mialam ich

co do wozka to gdybym miala jeszcze raz wybierac, nie kupilabym tak drogiego jaki mialam dla Jaska
pojezdzil w nim 8 m-cy a teraz juz tylko parasolka
bedzie dla drugiego malucha ale wydaje mi sie ze nie warto takiej kasy przeznaczac na wozek

o ile nie bede karmic piersia , bo to roznie bywa , to sterylizowac butelki bede na samym poczatku , pozniej juz nie , niechce dziecka przyzwyczajac do braku jakichkolwiek bakterii... z tego co na necie czytalam to na poczatku sie uwaza , a pozniej nikomu juz sie nie chce z regoly. wiec moze nie bedzie to jakis problem ?? a jak nie to kupie zestaw gdzie juz jest sterylizator :)

Hejka

Ja dziś byłam w szpitalu zarejestrować się na prenatalne i jako że baba gdzieś wsiąkła na 2 godz, dostałam wyprawkę ze szkoły rodzenia.. i tam widzę buteleczka avent :)

Co do wózka to ja jak najszybciej się przestawiam na parasolkę bo mam mieszkanko na 3 piętrze.

ooo pierwszy prezencik :) fajnie :)

Ja nie jestem normalna kupilam komplecik blado rozowy w h&m bluzeczka z kapturkiem i malutkimi uszkami!A jak bedzie chlopczyk?

hehe Karolina co sie martwisz oddasz komus :) np. mi hehehe

Asionek - no za bardzo opini nie ma. po polsku w ogole, po angielsku troszke. Klementinka pisala ze te wozki sa popularne w niemczech, wiec po niemiecku pewnie beda opinie, ale nie zrozumiem ;)
Najchetniej bym kupila jakis uzywany ale boje sie w ciemno - od osoby ktorej nie znam, nie wiem nawet na co zwrocic uwage...

Mnie z Domelem w ciąży powiedzieli że kobitka - mąż oszalał i nakupowaliśmy sukieneczek, bucików, bodziaków...a moja mam to samo w Niemczech.

Po 4 tygodniach okazało się że to facet i tego samego dnia M zrobił rundkę po sklepach i oodawał cały asortyment - dobrze że w USA nie ma z tym problemu :-D

...ale mama moja niestety nie mogła oddać....więc sprzedałam on line ;-)

Ja mam jedynie zakupione uniwersalne dwie koszuleczki, w paski a druga zielona :)
ale moja mama już zwariowała całkiem, jak idę z nią na zakupy, chciała by wszystko kupić :)

reklama
ja wczoraj nie moglam sie powstrzymac i kupilam 3 pary maciupenkich skarpetek :) uwielbiam !!
ogolnie to nic nie powinnam kupowac , bo mam cala mase , a tym bardziej jak okaze sie , ze bedzie chlopczyk :) ale u nas jest tyle cudownych ubranek , ze ja nie bede chyba umiala sie tak do konca powstrzymac :)

Do góry