reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
elifit n ie ma problemu. Ktora druga urodzi stawia flaszke "mleczna" :-)
Ja mam termin wg USG na 1pazdziernika, a miesiaczki to tez ok 25wrzesnia...
Bardziej wierze w usg, bo wiem kiedy dokladnie zaszlam w ciaze 7stycznia :-):crazy: wtedy bylo szalenstwo bez zabezpieczenia, i uda sie albo sie nie uda hehe

Dziekuje dziewuchy:))

w zestawie byl wlasnie pampers najmniejszy rozm + opakowanie husteczek, sudocrem 10ml. floradix ( nie wiem co to??), fairy chyba prosze dwie kostki do prania. Husteczki czyszczaca zabijajace : salmonelle, MRSA, ecole, the flu virus . Tak smierdza fuuuj ale to chyba do czyszczenia przewijakow lozeczek itd...

fajne te gratisy dostalas :))

Asionek no niby tak, zwykle na takich produktach pisze sensitive skin, ale szukać można też takich proszków i płynów na których jest dzidziuś narysowany :-)

juz znalazlam :)

Marti to wszystko przez dziewczyny. Bomnie nastraszyly ze pozniej nie dam rady chodzi ze dziecko moze sie przed terminem urodzic. ITD i zglupialam:) takze mam juz w co dzieci ubrac i w czym umyc:p

hehe , ale na dobre ci to wyszlo :) i ile przyjemnosci masz :)

Ja wczoraj kupilam w Tchibo
20110629101.jpg
i przyslali nam lezaczek-bujaczek :-)
20110629102.jpg

super zakupy !!!

Werka super zakupki. Ja też wczoraj poszalałam troszki :-)

fajne ubranka :)

mam pytanko do mamus juz doswiadczonych
jak prac ubranka ?? znaczy w jakiej temp. ?? koniecznie trzeba gotowac ?? przeciez to sie zniszczy :(
nie wystraczy wyprac normalnie z podwojnym plukaniem np. ??
moze tylko body wygotowac ??
kurcze same dylematy hehe

elifit widać że na małego mężczyzne :-)
gosiane oj ja na ten leżaczek też napalona
Asionek gotować?? ja o czymś takim nie słyszałam...pieluszki tetrowe kazali kiedyś wygotowywać. Ja zawsze normalnie prałam tylko z podwójnym płukaniem właśnie.

dziewczyny muszę dokupić mebelek dla dida, no i nie wiem czy kupować cały zestaw mebli czy tylko komodę.. a może dokupić komodę pasującą do naszych mebli, bo i tak diduś będzie z nami zanim mu pokoik zrobimy.. czyli do gdzieś w przyszłym roku. Mało mamy miejsca na ciuchy i napewno coś trza dokupić. Poradźcie proszę :zawstydzona/y:

Asionku no ja gotuję większość ..ale jak wiesz ja to po przygodzie z glistami jestem dramatycznie pokręcona... wydaje mi się że i tak większośc się prasuje więc i tak się wygrzewa żelazkiem :tak::tak:

dziewczyny muszę dokupić mebelek dla dida, no i nie wiem czy kupować cały zestaw mebli czy tylko komodę.. a może dokupić komodę pasującą do naszych mebli, bo i tak diduś będzie z nami zanim mu pokoik zrobimy.. czyli do gdzieś w przyszłym roku. Mało mamy miejsca na ciuchy i napewno coś trza dokupić. Poradźcie proszę :zawstydzona/y:

elifit ja bym dokupiła komódkę pod wasze meble ( o ile macie miejsce na komódkę) później ją wykorzystacie na wasze szpargały...jak maluch podrośnie tak ok roku półtora to pomalutku zdecydujesz jak mu pokoik urządzić :tak:

reklama
elfit my na razie z maluszkiem tez razem w pokoju bedziemy wiec tylko lozeczko i komode z przewijakiem na ciuszki kupuje. Jak bedzie gotowy pokoik to wtedy cos dokupie pasujacego a na razie tylko te 2 rzeczy.

Do góry