reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalę się

niunia90- widze ze twoja mala ma taka sama kamizelke i bluzeczke jak Asia:-D
a to moje dziecie z dzis jak dzwiga glowe

Załączniki

• Picture 248.jpg
    Picture 248.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Faktycznie włosy to ma boskie :-D
Mi się marzyła taka kudlata córeczka (ja sama też byłam bardzo owłosiona siostry nie chciały mnie brać na ręce bo się brzydziły i twierdziły że mama urodziła małpe, zresztą dalej jestem nadmiernie owłosiona) ale urodził się synek który poszedł w ojca i jest niebieskookim blondynem choć nie powiem bo tez był kudłaty na głowce i ciele, na ciele dalej mu zostało......a niby cialko pierwsze się wyciera....

Wisienka rewelacyjna fryzura:-)
Amelkowa moja też ma włosy na uszach:-D moja starsza jak miała 4 miesiące to zgubiła włosy:baffled: na chrzcinach miała taki delikatny blond meszek:baffled:

dzięki dziewczyny za komplementy:-D:-D:-D, chciałam jej dziś porobić zdjęcia- goście odlatują niedługo i mogliby zabrać do PL, ale śpi cały dzień na taka pogodę chyba- cały dzień leje i wieje:szok:

reklama
Do góry