reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalę się

[/ATTACH]

Mała zalotnica;-):-):-)
[/ATTACH]

R aczki i nózki moich słoneczek;-):-D
różne 225p.jpg
Tak sie bawie...
różne 207p.jpg
a tak spie:tak:

Załączniki

• różne 213p.jpg
    różne 213p.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 61
  • różne 200p.jpg
    różne 200p.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 63
  • różne 199p.jpg
    różne 199p.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 72
  • różne 198p.jpg
    różne 198p.jpg
    15,7 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Abwgdzl dziekujemy i wzajemnie!:-DJak taki Mikolajek sklada zyczenia to napewno Swieta beda Wesole!!!:tak:;-)
Kluska corcia pieknie rosnie i widze ze zabawki sluza jej do tego samego co Damiankowi..byle bylo co possac;-):-D

O Meduska, też taki dostaliśmy od Mikoaja pod choinkę ;-) ale on jest od 6 miesięcy,więc nie złożyliśmy go jeszcze.
A ja się pochwalę zjęciami z Wigilii i chrzcin Filipka - 26.12.2009

Załączniki

• wigilia.jpg
    wigilia.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 75
  • Wigilia..jpg
    Wigilia..jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnia edycja:
reklama
Duży :) hehe to rozumię,ale u mnie to M.jako duży dzieciak najchętniej by go złożył hehe ;-) Niestety,ale z powodów ciasnoty lokalowej nie ma szans, no chyba że go zaraz złoży,ale to bez sensu. Dzieciaki...
no u mnie Maks ma swój pokój w którym mogę mu jego zabawki składować;-)

Medeuska mój Kuba miał taki, oczywiście Maja odziedziczy po nim... można przy nim tez chodzić prawda?
tak można przy nim chodzić:tak::tak::-)

a czasem go sadzamy na chwilke kladziemy rączki na uchwytach i rrzymając wozimy- jest wniebowzięty:-) mały rajdowiec nam wyrośnie:sorry2::-D:-D:-D

Do góry