reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalę się

dentico29: dziękuję, miś jest fajny ale tak naprawdę dopiero teraz możemy go zakładać i jeszcze ma luz, a to przecież rozmiar 56 (chociaż skandynawska numeracja jest chyba o rozmiar większa niż nasza), niemniej jednak gdzie się nie pojawimy to miś robi furorę, chyba kolor robi swoje ;)

mayo: no to u nas aż tak łatwo nie jest, ale fakt spacerki to dla niego z reguły czas spania.

elisabeth: nie, nie zajmuję się tym profesjonalnie, na chwilę obecną to w ogóle został mi tylko jeden obiektyw i właściwie wszystkie zdjęcia tu prezentowane są nim zrobione. Lubię robić zdjęcia ale do profesjonalistów mi bardzo bardzo wiele brakuje - polecam np. przejrzeć galerie na San Diego Newborn Baby Photographer | Children's photography by Carrie Sandoval | the blog - rewelacyjne zdjęcia, można poszukać weny twórczej :)

reklama
Lubię robić zdjęcia ale do profesjonalistów mi bardzo bardzo wiele brakuje - polecam np. przejrzeć galerie na San Diego Newborn Baby Photographer | Children's photography by Carrie Sandoval | the blog - rewelacyjne zdjęcia, można poszukać weny twórczej :)

A ja powiem, że akurat ta pani nie zachwyciła mnie. Nie mówię o jakości zdjęć, ale raczej o braku pomysłu na nie. Po prostu większość jest takich samych. Zmieniają się tylko modele;-) już wolę tę panią jako "muzę" ;-)Donna Leicht Photography -- Appleton, WI

Faktycznie Zosie podobne:-Dna tyle ze nie zajarzylam ze jedna jest Guziczkowa a druga Catedry dopiero pozniej doczytalam i zwrocilam uwage na niki..:-pFajnie gapa byc;-):-)Niemniej obie panny sa przesliczne!!!
Elisabeth Majeczka jest sliczna - i to arystokratyczne spojrzenie;-):-)
A tu nasz "misio" i Damianek w dzungli:tak::-)

Załączniki

• DSC00133.JPG
    DSC00133.JPG
    20,3 KB · Wyświetleń: 60
  • 100_3904.jpg
    100_3904.jpg
    37,7 KB · Wyświetleń: 66
  • 100_3915.jpg
    100_3915.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 62
Ostatnia edycja:
Lubię robić zdjęcia ale do profesjonalistów mi bardzo bardzo wiele brakuje - polecam np. przejrzeć galerie na San Diego Newborn Baby Photographer | Children's photography by Carrie Sandoval | the blog - rewelacyjne zdjęcia, można poszukać weny twórczej :)
oj muszę zacząc robić takie zdjęcia... bo będę żałować, ze nie wykorzystałam tego czasu... ale do tej pory okazji nie ma:) już wiem jaki mamy cel na ten tydzień;-)

a te zdjęcia rewelacja...
choc szkoda trochę tych dzieci:)

Nie wiecie gdzie można kupić taki biały kocyk futrzany do zdjęć? sama nawet nie iwem jak to nazwać ale pewnie wiecie o co mi chodzi. Widizałam taką narzutę-futrzak w Ikei , ale 100zł tylko do zdjęć to za drogo...

A ja powiem, że akurat ta pani nie zachwyciła mnie. Nie mówię o jakości zdjęć, ale raczej o braku pomysłu na nie. Po prostu większość jest takich samych. Zmieniają się tylko modele;-) już wolę tę panią jako "muzę" ;-)Donna Leicht Photography -- Appleton, WI

też bardzo dobre zdjęcia, ale te pierwsze chyba technicznnie lepsze. Te drugie bardziej naturalne.

A tu nasz "misio" i Damianek w dzungli:tak::-)
fajowy

Ostatnia edycja:
oj muszę zacząc robić takie zdjęcia... bo będę żałować, ze nie wykorzystałam tego czasu... ale do tej pory okazji nie ma:) już wiem jaki mamy cel na ten tydzień;-)

też bardzo dobre zdjęcia, ale te pierwsze chyba technicznnie lepsze. Te drugie bardziej naturalne.

Kasiulec, nie mówię o technice, ale właśnie o tej naturalności i w sumie pomysłowości też. Zauważ, że pierwsza pani (nota bene czemu więcej pań robi zdjęcia maluszkom, to nie wiem;-)) ma strasznie powtarzające się kompozycje. Różnią się tylko modelami. A dobre zdjęcie, to nie tylko technika, ale i pomysł na nie. Dlatego mimo, że ta druga pani techniką troszkę odbiega od tej pierwszej (chociaż niekoniecznie, po prostu inaczej te zdjęcia robi i inny efekt ma), to wolę te bardziej naturalne zdjęcia.
A co do futrzaka, to nie mam pojęcia gdzie kupić

Najpierw muszę się odpowiednio zorganizować, żeby im sesję amatorsko-profesjonalną zrobić;-) Bo jak na razie wychodzi mi robienie zdjęć tylko telefonem :rofl2:

reklama
Najpierw muszę się odpowiednio zorganizować, żeby im sesję amatorsko-profesjonalną zrobić;-) Bo jak na razie wychodzi mi robienie zdjęć tylko telefonem :rofl2:
to tak jak mi... ale muszę jej porobić bo szkoda, a ten link podsuwa rewelacyjne pomysły..
tylko to futrzane, białe coś....;-)

Do góry