reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chwalę się

reklama
Lanselotka sliczna dzidzia i super pozycja,juz pokazalam M - bedziemy probowac;-)Narazie pozycja brzuszek do klatki piersiowej sie sprawdza:tak:
Abwgdzl moj maly tez jak poczuje "misiowe" wdzianko i rusze wozkiem z miejsca to momentalnie usypia:tak:jest przewaznie "bialym miskiem";-)
Petinka Filipek jest kochany a te oczeta..cudowne!:-)

abwgdzl miło się ogląda Twoje zdjęcia... zajmujesz się tym profesjonalnie? Fajny ten Twój spiący misiu

Lanselotka co ja bedę pisać.... :-D:-D:-D:-D:-D

Petinka ale Filipek ma sliczne oczka...

A moja Majcia kończy dziś miesiąc, z tej okazji wcisnęłam ją po raz pierwszy w kieckę:

10rmpaf.jpg

Elisabeth przypominać mi że moja też ma dziś miesiąc:zawstydzona/y::szok: ale sukienka będzie jutro bo idziemy na chrzciny do znajomych:tak: Twoja Maja to kawał dziewczyny wygląda na starszą:tak:

Załączniki

• 200910212258.jpg
    200910212258.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 71
  • 200910302295.jpg
    200910302295.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry