Karolinusia
Fanka BB :)
Kasiulec mam prośbę... skopiowałbyś mi tą płytę z CS2?? oczywiście poniosę wszystkie koszty. Lightroom fajny, ale jakoś nie mogę go ogarnąć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jasne, tylko muszę jej poszukać.... a to łatwe nie będzieKasiulec mam prośbę... skopiowałbyś mi tą płytę z CS2?? oczywiście poniosę wszystkie koszty. Lightroom fajny, ale jakoś nie mogę go ogarnąć.
jasne, tylko muszę jej poszukać.... a to łatwe nie będzie
Poprosze tez koleżankę żeby mi skopiowła na wszelki wypadek
Jeśli masz dosyć nowy aparat to zaktualizuj sobie "Camera RAW" który jest instalowany razem z Photoshop'em. CS2 to dosyć stara wersja tak więc i "Camera RAW" do najświeższych należeć nie będzie.
Photoshop do ciężkie działo jeśli chodzi o obróbkę zdjęć do rodzinnego albumu. Lightroom naprawdę nie wystarczył? To może już lepiej Photoshop Elements w jakiejś nowej wersji, dużo bardziej przyjazny dla użytkownika i do domowych zastosowań związanych z obróbką zdjęć powinien w zupełności wystarczyć.
Karolinusia, jest też wersja niemieckojęzyczna lightrooma ;-)