reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalę się

no to i ja się chwalę :-)
nasze słoneczko Dawidek - ma tu 2 dni

dawidek.jpg

reklama
Dzisiaj skończyliśmy miesiąc, z tej okazji wybraliśmy się na długi spacer do cukierni, potem daliśmy mamie pospać i pochustowaliśmy się trochę, chyba nam się podobało ;-)

4102741519_31f4c1fb66.jpg

Kluska ale ona minki trzaska :-D:-D:-D

Abejka no test wyszedł pomyślnie, nie? Super!

Abwgdzl widzę że chusta ledwo ledwo :-) pewnie rozmiarem kupowana na mamę, co? ;-) Tak na przyszłość - ważne jest żeby kolanka dziecka były wyżej niż pupa;-);-)

Abwgdzl widzę że chusta ledwo ledwo :-) pewnie rozmiarem kupowana na mamę, co? ;-) Tak na przyszłość - ważne jest żeby kolanka dziecka były wyżej niż pupa;-);-)
Rozmiar jest ok, po prostu ją podwójnie zamotałem wokół pasa, on raczej preferuje "kołyskę", dzisiaj zamotałem "kieszonkę" bo to jedyny sposób aby trochę potrzymać go w pozycji "na żabkę", póki co nie znosi leżenia na brzuchu. O kolankach będę starał się pamiętać. Dzięki za radę.

Pozdrawiam,
KR

reklama
Do góry