reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Chwalę się

Boozqowa na trzeciej fotce corcia wyglada jak ty na avatarze (tylko "troszke"mlodsza;-)). Sliczna kruszynka:tak::-)
Abwgdzl fajna sesja:tak:Synus uroczy (ladne imie,tez nad nim myslalam:tak:).
Catedra twoja corcia jest kochana i ja podobienstwo widze glownie do mamusi;-)i nie pisze tego tylko na "pocieszke":tak:
A tu "oczko" do wszystkich urodzonych dziewczynek i specjalny usmiech do dzielnych mamus:-D

Załączniki

• Oczko ;).jpg
    Oczko ;).jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 49
  • Pelnia szczescia.jpg
    Pelnia szczescia.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Karolinusia na tym foto to jeszcze nie widać jak ona do tatusia podobna... jak pamiętam jego foty z dzieciństwa to normalnie jakbym jego urodziła:sorry:
Mayo - śliczny:-)
Catedra - pokaż więcej zdjęć z tą "podobizną";-) grunt że tatuś przystojny:-) a takie małe dziecko to się może jeszcze 1000 razy zmienić:-)

no to chyba pierwsze z otwartymi oczkami:-D

Załączniki

• 200911122431.jpg
    200911122431.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 57
  • 200911122428.jpg
    200911122428.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 60
o przepraszam drogie Panie ale ja mam oczy ciemno brązowe a buła ma błękitne... już się jej wybarwiają i są zdecydowanie błękitne a nie granatowe... z Babcią Buły śmiejemy się, że to po niej ma te oczy a nie po tatusiu:-p

o przepraszam drogie Panie ale ja mam oczy ciemno brązowe a buła ma błękitne... już się jej wybarwiają i są zdecydowanie błękitne a nie granatowe... z Babcią Buły śmiejemy się, że to po niej ma te oczy a nie po tatusiu:-p
wiesz co Cate... na tych następnych zdjeciach jak Mała ma oczy otwarte widać jednak podobieństwo do Ciebie.:tak: ten usmieszek...może nie same oczy a spojrzenie.
ps. mojej Biance też się oczy "robią" na zdecydowanie tatusiowe.:tak: po mnie ma chyba tylko "kurę", bo ja do siebie samej podobieństwa nie widzę.

wiesz co Cate... na tych następnych zdjeciach jak Mała ma oczy otwarte widać jednak podobieństwo do Ciebie.:tak: ten usmieszek...może nie same oczy a spojrzenie.
ps. mojej Biance też się oczy "robią" na zdecydowanie tatusiowe.:tak: po mnie ma chyba tylko "kurę", bo ja do siebie samej podobieństwa nie widzę.

A jak zobaczyłam Biankę to pierwsza myśl była jaka ona podobna do Ciebie:-D

reklama
Do góry