reklama
Flower
Fanka BB :)
ja mam taka
Chusta tkana NIMAR, kolorowe paski, instrukcja (2350669363) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
z tym ze uzywalam moze z 2-3 razy jak mlody plakal na spacerze zeby wrocic do domu!
wiaze sie latwo nosi wygodnie, tylko jak dla mnie to na spacer wole wozek niz chuste a ja kupilam jak bym chciala wyskoczyc gdzies gdzie sie wozkiem nie dostane
no ja widze u mnie tez taka kobietke ktora tylko w chuscie dzidziusia nosi i ani razu jej z wozkiem nie widzialam!
Chusta tkana NIMAR, kolorowe paski, instrukcja (2350669363) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
z tym ze uzywalam moze z 2-3 razy jak mlody plakal na spacerze zeby wrocic do domu!
wiaze sie latwo nosi wygodnie, tylko jak dla mnie to na spacer wole wozek niz chuste a ja kupilam jak bym chciala wyskoczyc gdzies gdzie sie wozkiem nie dostane
no ja widze u mnie tez taka kobietke ktora tylko w chuscie dzidziusia nosi i ani razu jej z wozkiem nie widzialam!
ani83
Fanka BB :)
Na początku byłam przeciwna chuście ale coraz bardziej się do niej przekonuję. Tym bardziej, że planujemy wyjazd nad morze a po plaży będzie wygodniej spacerować mając małego w chuście niż w wózku. Chociaż będę na noszenie skazana bo chłop powiedział, że chodzić z tym nie będzie bo jeszcze żadnego faceta nie widział więc bałwana z siebie robić nie będzie . Chętnie posłucham uwag mam, które z chust już korzystały. Podoba mi się ta CHUSTA TKANA AZIMI PASECZKI 5 m+PORADNIK (2363541947) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zwłaszcza ta w brązowo-turkusowe paseczki
Chcę najpierw spróbować z czymś niedrogim bo nie wiem czy Tymek będzie lubił być noszony w chuście a jak mu się spodoba to zainwestuję w skośno-krzyżową.
Chcę najpierw spróbować z czymś niedrogim bo nie wiem czy Tymek będzie lubił być noszony w chuście a jak mu się spodoba to zainwestuję w skośno-krzyżową.
hooba
lutówka 2009 i 2012
My mamy taką chustę Chusta elastyczna do noszenia dzieci Moby Wrap Design - Kangurkowo - chusty, nosidła i akcesoria dla dzieci . Jest ona elastyczna i dość dużym minusem jest to że w gorące dni S się bardzo w niej grzeje, ale w chłodniejsze jest ok.
Proponuję poszukać miejsca gdzie można wypożyczyć chustę. U nas w 3mieście jest sklep, gdzie można wypożyczyć a później w razie ewentualnego zakupu cena wypożyczenia jest wliczona w cenę chusty.
co do ciepła... jest ciepło - chustę należy traktować jak jedną lub dwie warstwy ubrania, więc jeżeli jest ciepło to maluszka i siebie trzeba ubrać zdecydowanie lżej... ja tylko na nóżki zakładam spodnie i grubsze skarpetki i buciki. a tak to cieniutki bodziak. no i czapeczka odpowiednio do pogody choć czasem idziemy bez i w razie potrzeby chowamy główkę pod chustę.
Ostatnia edycja:
tutaj synek miał 18 dni i jego pierwszy spacerek w chuście elastycznej - POLEKONT
tutaj miał już 6 i 7 tygodni
tu w 11 tygodniu zmieniliśmy chustę na chustę tkaną Natibaby - pierwsze przymiarki
a tutaj moje chłopaki na spacerku... a więc facet też może jeśli tylko chce
Oczywiście wiązania nadal nie są idealne - ale staramy się doskonalić nasze umiejętności... narazie stosujemy tylko jedno wiązanie - wszystko przed nami
tutaj miał już 6 i 7 tygodni
tu w 11 tygodniu zmieniliśmy chustę na chustę tkaną Natibaby - pierwsze przymiarki
a tutaj moje chłopaki na spacerku... a więc facet też może jeśli tylko chce
Oczywiście wiązania nadal nie są idealne - ale staramy się doskonalić nasze umiejętności... narazie stosujemy tylko jedno wiązanie - wszystko przed nami
dziewczyny a ta chusta ma sens jako pierwsza:
WOMAR chusta "BE CLOSE" N17 ZAFFIRO hit (2367177113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nie chce kupować jakiejś drogiej bo jak się okaże że nie pasuje noszenie chusty mi czy małemu to szkoda kasy mi na coś droższego...
WOMAR chusta "BE CLOSE" N17 ZAFFIRO hit (2367177113) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nie chce kupować jakiejś drogiej bo jak się okaże że nie pasuje noszenie chusty mi czy małemu to szkoda kasy mi na coś droższego...
Tak piszecie o zaletach chusty może i ja sie skuszę tylko mam pytanie.Mam zwyrodnienie kręgosłupa szyjnego czy noszenie chusty nieobciąza go nadmiernie bo moj skarbus sporo waży.
Myśle o zakupie na poczatek takiej kolezanka z innego forum bardzo ją polecała.http://allegro.pl/chusta-elastyczna-pentelka-gladka-gratis-lodz-i2340818014.html
Myśle o zakupie na poczatek takiej kolezanka z innego forum bardzo ją polecała.http://allegro.pl/chusta-elastyczna-pentelka-gladka-gratis-lodz-i2340818014.html
Ostatnia edycja:
reklama