reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

chusty

takiej to dobrze ;-);-)

zastanawiałam się jeszcze nad nosidłem ergo, jak już zacznie siedzieć, ale czy to jakaś różnica dla niego będzie? i w tym siedzi i w tym...

reklama
Antila - poprzednio Zuz mnie ubiegla, jeszcze sie spoznila ze swoja kolejka i r&r prawie moje bylo. Ale sie odezwala i odpuscilam, a mialam juz przelew robic... Troche jestem zla na nia, ze tak jej zalezalo, a teraz sprzedaje. ale juz zaopatrzylam sie na teraz w Marsupi a na zas w Manduce. A R&R sliczne. Jakbym mogla to bym je jeszcze dokupila... Ale M by mnie za drzwi wystawil. Na razie wie tylko o 1 nosidle :sorry: Zapisalam sie za to na testy mei tai i ergo tulika, zobaczymy jak sie nosi.

Jak nam nie spasuje to Ci odsprzedam:-)
Rzeczywiście trochę głupio, że tak bardzo jej zależało a potem się pozbywa.
Może drożej mi sprzedała;-)

reklama
Trina pochwal się co potestowałaś ;-) Ja bez testowania kupiłam mt od pathi i jeszcze co prawda nie użytkujemy namiętnie (bo Szymon nie siedzi pewnie) ale nosi się nieźle i już się nie mogę doczekać kiedy go na plecy zarzucę ;)

Do góry