reklama
Antila - poprzednio Zuz mnie ubiegla, jeszcze sie spoznila ze swoja kolejka i r&r prawie moje bylo. Ale sie odezwala i odpuscilam, a mialam juz przelew robic... Troche jestem zla na nia, ze tak jej zalezalo, a teraz sprzedaje. ale juz zaopatrzylam sie na teraz w Marsupi a na zas w Manduce. A R&R sliczne. Jakbym mogla to bym je jeszcze dokupila... Ale M by mnie za drzwi wystawil. Na razie wie tylko o 1 nosidle Zapisalam sie za to na testy mei tai i ergo tulika, zobaczymy jak sie nosi.
D
Doloress
Gość
Witam
co myślicie nt podaegi???
FreeHand Podaegi Front Carry Instructions - YouTube
bo mam okazję kupić tanio ale nie wiem czy się opłaca - macie jakieś opinie? doświadczenie?
co myślicie nt podaegi???
FreeHand Podaegi Front Carry Instructions - YouTube
bo mam okazję kupić tanio ale nie wiem czy się opłaca - macie jakieś opinie? doświadczenie?
Dominisia123
mama Wici <3
ja kupiłam chustę i jak na razie użyłam jej raz.. może przyda się nad morzem, bo nie wyobrażam sobie z wózkiem wjechać na plażę :-)
hooba
lutówka 2009 i 2012
Trina testowałaś już mei tai ?:-)
reklama
hooba
lutówka 2009 i 2012
Trina pochwal się co potestowałaś ;-) Ja bez testowania kupiłam mt od pathi i jeszcze co prawda nie użytkujemy namiętnie (bo Szymon nie siedzi pewnie) ale nosi się nieźle i już się nie mogę doczekać kiedy go na plecy zarzucę